Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 21.5. – svátek slaví Monika

MERKURIS s.r.o. Čáslav – výrobce protektorů SCHELKMANN®

Zveřejněno: 30. 12. 2008

Společnost Merkuris s.r.o. je na českém trhu známá svým působením v oblasti výroby protektorů Schelkmann® pro stavební, těžební a průmyslové stroje. V současné době rozšiřuje svoji nabídku EM protektorů a nových pneumatik EM.

Tato pozice je pro naši firmu vysoce motivující, jelikož vlastníme licenci německé technologie Schelkmann® „za studena”, se kterou umíme vyrábět radiální protektory EM pneumatik ve světové kvalitě a prezentujeme se 100 % životností protektorované pneumatiky s úsporou až 50 % nákladů oproti novým pneumatikám na kostrách Michelin a Goodyear.


Sídlo firmy

Rozšířená nabídka pro těžké provozy

V průběhu roku 2008 jsme zavedli pro provozovatele lomů a těžkých provozů rozšířenou nabídku o protektory EM a OTR „za tepla” italskou technologií lisováním ve formách ve více než 24 nových dezénech většinou na radiálních kostrách renomovaných firem (Michelin,Goodyear) pro mimosilniční provoz tak, aby měl zákazník možnost výběru ceny, dezénu a technologie pro dané podmínky jejich provozů.


Protektory za studena EM

Protektory za tepla vyřezávané EM

Nové radiální pneumatiky EM

Nové radiální pneumatiky

V říjnu letošního roku jsme uvedli na trh nové pneumatiky WELLROCK® s radiální konstrukcí italské výroby, což velmi dobře zapadá do naší koncepce v nabídce kvalitních pneumatik EM za příznivou cenu.

Tyto nové kvalitní radiální pneumatiky WELLROCK® nabízíme v rozměrech 26,5R25 a 29,5R25 ve třech dezénech za velmi příznivé ceny v porovnání s hodinovými náklady.

Protektory za tepla EM

    Hlavní činnosti společnosti

  • Protektorování pneumatik
  • Velkoobchodní prodej nových pneu
  • Mobilní pneuservis EM
  • Opravy EM pneumatik vulkanizačním systémem MONAFLEX

Autor: Miroslav Studýnka
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

TVH distributorem dílů pro manipulační techniku Zoomlion

Zveřejněno 20.5. Během pouhých tří desetiletí se společnost Zoomlion stala jedním z předních čínských výrobců zemědělské, stavební a manipulační techniky. Součástí jejího širokého portfolia jsou mobilní zvedací pracovní plošiny, které prodává po celém světě… celý příspěvek

Inspirujících 30 let společnosti NorWit. Z garážové firmy k respektovanému dodavateli stavební techniky

Zveřejněno 17.5. Společnost NorWit, s.r.o., která patří k zavedeným tuzemským dodavatelům stavební techniky, oslaví brzy 30 let na trhu. Její historie je příběhem o tom, jak se z garážové firmy založené na počátku devadesátých let postupně stala respektovaná… celý příspěvek

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek