Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

Kvalitní vázací řetězy pewag pevnostní třídy G10

Zveřejněno: 2. 2. 2014

Vázací řetězy značky pewag zná snad každý, kdo vázací řetězy používá. Značka řetězů pewag winner je velice oblíbená především u profesionálů. Podíl na trhu v pevnostní třídě G 10 firmě neustále stoupá a podle odhadů dosahuje úctyhodných 35–40 %.

Je to především ocenění velmi vysoké kvality našich vázacích řetězů a také širokého portfolia komponentů zákaznického servisu. Vzhledem k jednoduchosti montáže řetězů, při použití speciálních zkracovacích závěsných hlav, jsou tyto řetězy na trhu nejvíce žádány. Řetězy se vyrábí v průměru drátu od 5 mm do 32 mm.

Vázací/kotevní body pewag winner profilift, nosnost 30 000 kg
Vázací/kotevní body pewag winner profilift, nosnost 30 000 kg
Vázací/kotevní body pewag winner profilift
Vázací/kotevní body pewag winner profilift

Řetězy v průměru drátu 32 mm!

O tyto 32 mm řetězy jsme rozšířili naše portfolio řetězů v pevnostní třídě G10. Samozřejmostí je široká nabídka komponentů k těmto řetězům. Nejvyšší prioritou při používání vysokopevnostních řetězů je samozřejmě bezpečnost při jejich používání. Naštěstí je tomu tak u většiny zákazníků a rozhodování mezi kvalitou pewag a asijskou cenou je tak zřejmá. Jsme tomu rádi, protože do vývoje řetězů ve prospěch bezpečnosti, pevnosti a hmotnosti investuje pewag velmi mnoho prostředků.

Řetězy třídy G12 winner pro
Řetězy třídy G12 winner pro

Zvedat a kotvit s jistotou

Před dvěma lety jsme velice úspěšně uvedli na trh šroubovací a otočné vázací body pod označením PLAW a PLBW. Nedávno jsme doplnili řadu šroubovacích bodů o další dva vázací body PLDW a PLGW, které jsou určené pro velmi snadnou montáž bez nářadí. Od uvedení na trh si tyto produkty rychle našly mnoho spokojených uživatelů a jejich počet neustále stoupá.

Společnost pewag má vlastní oddělení, které se zabývá vývojem vázacích bodů, a tak je jen otázkou času kdy uvedeme na trh další typy. Díky vlastní výrobě ve výrobním závodě v České republice patří tyto produkty k cenově nejdostupnějším při zachování nejvyšší možné kvality. Budeme rádi, za vaše podněty a poskytneme vám k širokému portfoliu vysokopevnostních vázacích řetězů značek winner, winnerpro a kotevním bodům značky winner profilift více informací. Náš tým odborníků je vám plně k dispozici pro veškeré konzultace v této oblasti.

Našim zákazníkům nabízíme v rámci provedení testy řetězů mobilní zkušebnou řetězových vázacích prostředků s odborně proškoleným personálem. Jsme připraveni zkontrolovat vám a případně opravit vaše stávající vázací řetězy. Po kontrole a případně opravě vám vystavíme nový certifikát o kvalitě. Tato služba je další krok k zajištění bezpečnosti při práci s vázacími řetězy a k ochraně vašeho majetku.

Řetězy třídy G10 winner
Řetězy třídy G10 winner
Kotevní řetězy třídy G10 winner
Kotevní řetězy třídy G10 winner

Měřítkem hodnocení kvality jsou naši zákazníci

pewag nabízí nejrozšířenější řetězový systém G10 pro zavěšování a kotvení nákladu v současnosti. Upravené řešení podle přání uživatele je naším standardem. Inovativní výrobky a servisní služby zaručují bezpečné a dlouhodobé použití. Díky potěšení, které nám přináší inovace, vyrábíme ve firmě pewag jedny z nejlepších řetězů na světě. Vysoká kvalita našich produktů a služeb, osobní nasazení našich zaměstnanců zajišťují bezpečnou přepravu osob a zboží. Více informací naleznete na www.pewag.cz.

Autor: Ing. Martin Lenfeld
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek