Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Již 40. model Renault trucks ve l otile Marbete Royal

Zveřejněno: 24. 7. 2018

Majitel a jednatel společnosti Marbete Royal, s.r.o. Michal Cháňa si v minulých dnech převzal z rukou obchodního ředitele Renault Trucks ČR Štefana Krajčiho klíče od dalších tří modelů T 520 HSC, které tak završily čtvrtou desítku vozidel nové modelové řady Renault Trucks ve flotile tohoto ostravského dopravce.

Jubilejním čtyřicátým vozidlem je tahač T 520 HSC v konfiguraci 4×2, dotovaný motorem DTI 13 se systémem vstřikování common rail o výkonu 520 k. Model je dále vybaven systémem Optivision propojeným s GPS, sadou Fuel Eco+ (bez režimu power, systém eco cruise control s režimem Optiroll, vypínatelný kompresor vzduchu, čerpadlo řízení s proměnným průtokem a automatické zastavení motoru), adaptivním tempomatem nebo systémem Optifleet pro správu vozového parku „na klíč”.

Komfort na palubě vozidla poskytne nadstandardně vybavená kabina v provedení Ultimate Bronz s řadou odkládacích prostor a úložných boxů, vyhřívaným pneumatickým sedadlem řidiče s vestavěným pásem, s horním lůžkem Ultimate, které je přestavitelné na úložný prostor se žebříkem a síťkou na zavazadla. K pohodlí řidiči přispívá i chladnička o objemu 40 l v centrálním úložném prostoru pod lavicí nebo dálkový ovladač všech komfortních funkcí, který se nachází u lůžka spolu s integrovaným displejem.

Na začátku našeho podnikání jsme provozovali vozidla dvou různých značek. Po téměř čtyřech letech testování a srovnání jsme se rozhodli zaměřit výhradně na vozidla značky Renault Trucks. Rozhodujícím faktorem pro nás byla spotřeba vozidel, která se zlepšila v porovnání s prvními modely EURO 6 díky možnosti lepšího převodového poměru a vstřikování common rail. Podstatný vliv na volbu značky Renault Trucks měli i naši řidiči, kteří jsou s vozidly maximálně spokojeni, a opomenout nesmím ani 100% servisní zázemí v podobě ostravského Renault Truck Centra, kdy bych vedle jeho dostupnosti rád zmínil i výborný přístup k zákazníkovi,” řekl Michal Cháňa, majitel a jednatel společnosti.

Marbete Royal, s.r.o. plánuje v brzké době převzetí dalších 7 nových tahačů tentokrát v konfiguraci T 520 HSC X-Low které bude využívat při přepravách automotiv zboží.

Marbete Royal, s.r.o.

Ostravský dopravce působí na trhu od roku 2011. V současné době tvoří vozový park 52 vozidel, z čehož 42 modelů představuje značka Renault Trucks. Společnost se zabývá ADR přepravou cisternovými vozidly, přepravou skříňovými a plachtovými návěsy v rámci Evropské unie v režimu „Just in time” pro potravinářský a automotiv segment.

Foto: Renault Trucks
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek