Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 23.4. – svátek slaví Vojtěch

František Čeliš – EVROPS – spolehlivý dodavatel a zástupce

Zveřejněno: 29. 12. 2014

Firma František Čeliš EVROPS, a.s. se sídlem v Ústí nad Labem zastupuje na českém trhu společnost BERCO SpA., výrobce podvozkových dílů na stavební stroje. Dále dodává ucelený sortiment značky ESCO, originální i alternativní náhradní díly na stavební stroje vybraných značek, zajišťuje jak servisní, tak i poradenskou činnost našim zákazníkům.

Kvalita produktů firmy BERCO

Značku BERCO – komponenty pro stavební stroje – znají již mnoho let všichni pracovníci v odvětví strojní technologie. Není tedy divu, že většina významných výrobců stavebních strojů využívá společnost BERCO jako uznávaného strategického partnera ve výrobě originálních podvozkových dílů. Produkty společnosti BERCO nalezneme na pásových rýpadlech, pásových nakladačích, buldozerech, silničních strojích pro pokládku vozovky, silničních frézách, drtičích, jeřábech, důlních strojích atd.

Produkty společnosti BERCO jsou zde v jasné výhodě, i přestože cena jednotlivých komponentů je o něco vyšší. Kvalita má svou cenu, ale i přesto jsou provozní náklady na pracovní hodinu stroje nižší než u levnějších konkurenčních výrobků.

Jinak řečeno společnost BERCO nabízí s ohledem na výrobky příslib „co je dobré pro výrobce stavebních strojů, musí rovněž platit pro zákazníka, který kupuje náhradní díly Berco.” Zákazník vždy obdrží komponenty v kvalitě originálního dílu a má jistotu dlouhého a spolehlivého provozu stroje.

Neřešte užitkově drahé nekvalitní výrobky od pochybných výrobců, ale nechte si vypracovat zdarma nabídku u nás na kvalitní výrobky BERCO a šetřte své finanční prostředky.

Podvozkové díly BERCO
Podvozkové díly BERCO

Zubové systémy Ultralok společnosti Esco

Společnost Esco Corporation zaujímá řadu let přední pozici mezi výrob ci zubových systémů. Pracovní části lopat stavebních a těžebních strojů trpí opotřebením otěrem, což představuje významnou položku v nákladech na provozování strojů. Rychlost a míra opotřebení je závislá na podmínkách, ve kterých tyto stroje pracují. Esco Corporation nabízí systém Esco Ultralok®, který je nejnovější inovací zubového systému pro stavební a těžební stroje. Nové tvary zubů s ještě lepší pronikavostí, delší životností, rychlou, bezpečnou a snadnou výměnou zubů bez použití kladiva umožní zvýšit hospodárnost provozu stavebních strojů, snížit náklady na výměny zubů a prostoje strojů. Tento systém poskytuje plnohodnotnou paletu tvarů, která umožňuje zvolit optimální zub pro všechny práce, ať se jedná o skálu, štěrk, písek, jíl nebo zeminuů. Ultralok® nabízí nejlepší řešení, dlouhou životnost, tvarovou přesnost a snadnou manipulaci. Novinkou v sortimentu je kovové zajištění Ultralok LHB určené do prostředí s vysokou teplotou či ve velmi náročném prostředí. Toto zajištění je určeno pro zubový systém Ultralok® od velikosti U25 až U60.

Zubový systém ESCO Ultralok<sup>&reg;</sup>
Zubový systém ESCO Ultralok<sup>&reg;</sup>

Změňte staré myšlení a staré zubové systémy a nahraďte je novým špičkovým systémem Ultralok®. Spolupráce s výrobcem, kvalitní servisní zázemí a odborné zkušenosti techniků společnosti František Čeliš EVROPS a.s. vám zaručí spolupráci s dodavatelem, který nejen výrobky prodává, ale postará se i o jejich případnou montáž a další provoz. V případě potřeby jsou na skladě k dispozici díly pro provedení rychlé opravy a několik servisních vozů.

Autor: Josef Veselý
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek