Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Financování strojů Yanmar s 0% navýšením prodlouženo

Zveřejněno: 9. 2. 2024

Společnost ASbud Česká Republika s.r.o., oficiální prodejce stavebních strojů Yanmar, nabízí možnost výhodně financovat nákup stroje s 0% navýšením až do konce března tohoto roku. Akce se vztahuje na skladové stroje Yanmar a na všechny nové stroje této značky s datem dodání do 31. 3.

Financovat nákup stroje Yanmar pomocí úvěru s 0% navýšením lze do 31. 3. 2024.

V rámci financování strojů Yanmar s 0% navýšením si zájemce může zvolit některý z předpřipravených úvěrových balíčků s délkou splácení 12, 24 a 36 měsíců. „Financování stroje na úvěr bez navýšení se u našich zákazníků setkává s kladným ohlasem. Výhodou je, že si mohou vybraný stroj v podstatě hned odvézt a začít používat a finanční návratnost investice je samozřejmě kratší než v případě klasických úvěrů,“ říká o této mimořádné akci Ing. Jan Kunčický, majitel a jednatel společnosti ASbud Česká Republika.

S výhodným financováním lze tak nyní pořídit například oblíbená mini-rýpadla Yanmar řady SV (15, 17, 19), nebo 5,5tunové mini-rýpadlo s nulovým přesahem zádě Yanmar ViO57, které má navíc velmi zajímavý poměr „cena/výkon“. Malá pásová rýpadla vynikají precizním zpracováním a kompletují se buď přímo v Japonsku nebo ve výrobních závodech ve Francii. Jsou osazené spolehlivými koncernovými motory a vysoce výkonným hydraulickým systémem s patentovaným řešením VIPPS®, umožňujícím sdružovat v jeden moment výkon tří pístových čerpadel.

Pro informací o možnostech výhodného financování strojů Yanmar kontaktujte obchodního zástupce společnosti ASbud Česká Republika:

  • tel.: +420 724 978 237
  • e-mail: jan.kuncicky@asbud.cz

U obou provedení mini-rýpadel (konvenční a zkrácená záď) těží provozovatel z kompaktních rozměrů, díky kterým mohou být tyto agilní výkonné stroje nasazeny například i v městské zástavbě. Malé Yanmary od firmy ASbud si na sklonku loňského roku otestoval Radim Fucyman, mnohonásobný vítěz strojnických dovednostních soutěží, který si pochvaloval vysokou úroveň dílenského zpracování, silnou hydrauliku a komfortní ovládání. Komplexní test si lze ostatně přečíst v níže odkazovaném článku.

Kromě pásových a kolových rýpadel a pásových demprů se akce vztahuje také na kompaktní kolové nakladače Yanmar, nabízené v hmotnostní kategorii od 4,2 do 7,1 tun, a to včetně dlouho očekávaných modelů Yanmar V7 a V7-HW s oscilující přední nápravou, samosvornými diferenciály s kloubovým řízením a paralelní kinematikou zdvihu. Oba modely jsou dostupné také ve verzi HeavyWeight s vylepšenou nosností a vyšší stabilitou.

Na webových stránkách www.asbud.cz je k dispozici podrobná technické specifikace strojů spolu s výčtem modelových řad.

Autor: ASbud Česká Republika
Foto: Jan Rybář

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.

Přečtěte si také

 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek