Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

DAF – Pevný základ pro vaši stavbu

Zveřejněno: 21. 3. 2017

Stavební sezóna je tady a DAF pro své zákazníky připravil opět atraktivní nabídku – vozidla LF Construction a CF Construction se sklápěcí nástavbou Meiller. Ve speciální nabídce DAF dodává široký výběr modelů a konfigurací, které se přizpůsobí různým požadavkům zákazníka.

Sklápěče na podvozku CF FAT Construction nebo CF FAD Construction jsou ideálním vozidlem pro stavebnictví, kde je vyžadován častý provoz v terénu. Vozidla CF Construction mají díky zvětšenému nájezdovému úhlu a větší světlé výšce podvozku vynikající průjezdnost v terénu, řada promyšlených detailů pak zajišťuje vysokou odolnost proti poškození, nízké provozní náklady a snadné ovládání.

Jako první na modelech CF Construction zaujme jejich charakteristický design. Příznačná černá mřížka chladiče s rozměrnými lamelami a zcela nový design nárazníku, vyrobeného z galvanizované oceli pro odolnost proti poškození v těžkém terénu, dodávají dojem síly a nepřemožitelnosti. Proti poškození jsou chráněny i atraktivně tvarované hlavní světlomety, jejichž kryty jsou vyrobeny z velmi odolného materiálu Lexan. DAF nepodcenil ani ochranu chladiče, o kterou se stará ocelový kryt pod nárazníkem, vyrobený ze 3 mm silného plechu. Tento ochranný kryt vydrží zatížení až 4 tuny a jeho spodní část tvoří praktický a široký schod.

V nárazníku nových vozidel DAF CF Construction mohu být na přání zákazníka integrovány mlhové světlomety spolu se světly pro osvětlení zatáčky. Nárazník tvoří tři oddělené části, které lze v případě poškození měnit nezávisle na sobě, což snižuje náklady na opravy. Robustní nárazník je umístěn vysoko a umožňuje vozidlu dosáhnout velký nájezdový úhel. V kombinaci se světlou výškou 40 cm – díky použití předních náprav s upraveným zavěšením – to znamená výbornou průjezdnost po nezpevněných cestách a v terénu.

Ve speciální nabídce jsou také lehké podvozky řady LF Construction, které poskytují vysoké užitečné zatížení. Mimořádně nízké provozní náklady jsou dosaženy díky hospodárným motorům s nízkou spotřebou paliva a dlouhým servisním intervalům. Poloměr otáčení, který je nejmenší ve své třídě, poskytuje vynikající manévrovatelnost v centrech měst.

Ve spojení s třístranným sklápěčem Meiller jsou vozidla DAF LF Construction a CF Construction vaším spolehlivým partnerem ve stavebnictví.

Více informací o speciální nabídce a jednotlivých modelech naleznete na www.daftrucks.cz.

Foto: Archiv firmy

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek