Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 21.5. – svátek slaví Monika

Caterpillar RoadShow vyvrcholila v pískovně Drnovice

Zveřejněno: 11. 6. 2009

Společnost Phoenix-Zeppelin i letos připravila pro zájemce o stroje Caterpillar RoadShow, která jim umožnila vyzkoušet si stroje přímo v terénu. Během prvních tří zastávek na několika místech České republiky se CatRoadShow zúčastnilo přibližně pět set současných i potenciálních klientů.

V týdnu od 21. 4. do 23. 4. proběhla poslední akce v pískovně společnosti SEDOS v Drnovicích. Vedle strojů Caterpillar se předvedla rovněž hutnící technika Weber MT a služba satelitního sledování stroje Product Link. Partnerem jarní CatRoadShow společnosti Phoenix-Zeppelin byla firma Hummer Centrum, která poskytla tři unikátní terénní automobily Hummer H2 a H1.


Celkový pohled na část pískovny společnosti SEDOS v Drnovicích

Caterpillar RoadShow společnost Phoenix-Zeppelin, která se konala 23. 4. 2009 v pískovně společnosti SEDOS v Drnovicích, vám přiblíží videozáznam, který naleznete společně s elektronickou verzí článku na www.stavebni-technika.cz


Pásové rypadlo CAT 325D firmy SEDOS stavby a.s.

Široký sortiment strojů

CatRoadShow umožnila zákazníkům prověřit vlastnosti a ovladatelnost stavebních strojů malé a střední třídy značky Caterpillar v podmínkách pískoven. Z malých kompaktních strojů se představily Caterpillar 226B2, 256C, 301.8C, 303.5CCR a také novinka posledního roku 279C, které mohou najít uplatnění v širokém rozsahu činností, a to nejen stavebních.

Tyto stroje v rámci celé CatRoadShow také vyjížděli přímo k zákazníkům na základě jejich požadavků. V pískovnách byly připraveny k odzkoušení také stroje M313D, 924H, 308D CR SB303.5CCR, 324D RM350B, 442E a TH 414 s plošinou.


Teleskopický manipulátor TH414 s plošinou a kolový nakladač

Kolový nakladač 966H

V rámci poslední zastávky v pískovně v Drnovicích byly připraveny i některé typy z řady velkých strojů Caterpillar, a to grejdr 120M a kolový nakladač 966H.

V pískovnách našla své uplatnění rovněž hutnící technika Weber MT, kterou v České republice zastupuje společnost Phoenix-Zeppelin.


Teleskopický manipulátor TH414 s plošinou

Unikátní služba Product Link

Služba Product Link, kterou svým klientům poskytuje společnost Phoenix-Zeppelin, umožňuje provádět satelitní sledování stroje pomocí webového rozhraní EquipmentManager. Tato aplikace je unikátním prostředkem, jak lépe kontrolovat a řídit údržbu, sledovat provozně-technický stav strojů a jejich využití včetně sledování spotřeby paliva.

K zobrazení požadovaných dat přes rozhraní EquipmentManager využívá systém Product Link strojového hardware, GPS jednotky, satelitů a serveru Caterpillar.


Smykem řízený nakladač 279C – novinka letošního roku

Úspěšná spolupráce

V rámci podpory prodeje stavebních strojů značky Caterpillar i letos společnost Phoenix-Zeppelin pokračovala v prezentaci stavebních strojů formou CatRoadShow. „Navazujeme tak na velmi úspěšný koncept CatRoadShow z loňského roku, který jsme na základě zkušeností a požadavků zákazníků upravili tak, abychom akci ještě více přiblížili našim stálým i potenciálním zákazníkům,” říká Michaela Hanzlíková, manažerka marketingové komunikace Phoenix-Zeppelin.


Rypadlonakladač 442E

Během celého měsíce dubna měli zájemci o stavební stroje Caterpillar možnost navštívit CatRoadShow team na čtyřech místech České republiky. „V rámci dobré spolupráce s našimi zákazníky jsme využili možnosti uskutečnit akci přímo v pískovnách, kde byl dostatek příležitostí stroje předvést a vyzkoušet,” dodává Michaela Hanzlíková. První zastávka byla v pískovně v Nučničkách, následovaly pískovny Příšov a Planá nad Lužnicí a akce končila v pískovně společnosti SEDOS v Drnovicích.

Autor: Michaela Hanzlíková
Foto: Hana Solařová
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

TVH distributorem dílů pro manipulační techniku Zoomlion

Zveřejněno 20.5. Během pouhých tří desetiletí se společnost Zoomlion stala jedním z předních čínských výrobců zemědělské, stavební a manipulační techniky. Součástí jejího širokého portfolia jsou mobilní zvedací pracovní plošiny, které prodává po celém světě… celý příspěvek

Inspirujících 30 let společnosti NorWit. Z garážové firmy k respektovanému dodavateli stavební techniky

Zveřejněno 17.5. Společnost NorWit, s.r.o., která patří k zavedeným tuzemským dodavatelům stavební techniky, oslaví brzy 30 let na trhu. Její historie je příběhem o tom, jak se z garážové firmy založené na počátku devadesátých let postupně stala respektovaná… celý příspěvek

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek