Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Binec v autě?

Zveřejněno: 21. 8. 2014

Inteligent se podle lidové moudrosti vyzná v nepořádku. Tím spíš ocení, když jsou věci v pořádku na svém místě a čas, který by ztrácel hledáním, využije na produktivní činnost. Týká se to i servisních a montážních aut. Sypající se haraburdí z vozu může zákazníka odradit. Naopak vůz, kde má nářadí a materiál do posledního šroubku své místo, mu říká, že zvolil správného dodavatele.

Zastavme se u stavebnicového sytému automobilových vestaveb Sortimo, který navrhuje a dodává firma TOP CENTRUM – Jaroslav Novák v Rohovládově Bělé, obce mezi městy Pardubice a Chlumec nad Cidlinou. Firma je snadno dostupná z dálnice D11, exit 68 – Chlumec nad Cidlinou-východ, od něhož trvá jízda autem asi 7 minut (8,3 km).

Sortimo

Sortimo je označení pro široký soubor přenosných kufrů, beden, polic a přihrádek různých velikostí, druhů a vnitřního členění s příslušenstvím a doplňky. Všechny jsou velmi lehké a přizpůsobeny tak, aby je bylo snadné skládat na sebe (do komínků) a zafixovat do speciálních konstrukcí přihrádek, regálů a van v ložném prostoru vozu. Spolehlivá fixace je nezbytná pro bezpečnou jízdu. Je to vlastně pojízdný sklad, kde má každý prvek, ať jde o nářadí nebo drobný materiál typu šrouby, podložky apod., své místo. Do vnitřku vozu lze rovněž umístit a zafixovat např. plynové lahve, cívky s kabely (s možností odvíjení). Umožňují-li to rozměry vozu, lze do vnitřku vozu vestavět svěrák, stolní vrtačku.

Variabilní systém Sortimo se vyznačuje nízkou hmotností, ale vysokou pevností. Po příjezdu na místo určení lze podle potřeby jednotlivé kufry s materiálem vyjmout a odnést na pracoviště.

Úspora času a nervů – symbol úspěšných lidí

Že čas jsou peníze, platí stále více. Nejvíc si to uvědomíme, když po dlouhém hledání běžné fitinky pro ni zajedeme desítky km do marketu a hned po montáži ji objevíme kdesi zakutálenou v autě. Symbol úspěšného člověka není v okázalém opovrhování pořádkem, ale v opaku. Úspěšný řemeslník ví, že mu pořádek ve věcech slouží a odlišuje ho od nespolehlivých fušerů, kteří mají problém v termínu začít i skončit, o kvalitě práce nemluvě.

Běžný binec v autě
Běžný binec v autě

Cena a návratnost

Systém automobilových vestaveb Sortimo patří k absolutní špičce. Pokusy ušetřit nákupem a zabudováním levného řešení se špičkovým řemeslníků nevyplácejí. To potvrzuje i zkušenost týmu Top Centra Jaroslava Nováka: „Kvalitní specializované montážní firmy u nás vybírají raději kvalitnější vestavby. Mimo jiné i z důvodu prestiže a dobré pověsti. Dalším důležitým důvodem pro ně je, že je to také velmi trvanlivé, dlouhodobě funkční a tudíž i nejlevnější řešení.

Výhody

Úspora času. Nepotřebujete pracovat ani o hodinu víc. Přes 50 % Vašich kolegů ztrácí denně více než hodinu úklidem a hledáním v dodávce. Jste chytřejší. Nářadí je nyní bezpečně uloženo a poničený náklad a ztracené součástky jsou minulostí.

Bezpečnost osob a nákladu. Bezpečnostní pásy ProSafe chrání náklad i Váš život. Bezpečnost je nyní standardem na prvním místě.

Flexibilita. Vašim požadavkům je vyhověno díky umístění všeho na svém místě. Stáváte se svým vlastním návrhářem pro Vaši přestavbu. Sami se rozhodnete, kam uložíte nářadí, stroje a zboží, aby byly v bezpečí. Všechny komponenty mohou být libovolně kombinovány.

Image. Je to jako lidský vztah. Ukažte vašemu zákazníkovi, že jste profesionálové. Vaše dodávka je vizitkou vaší firmy.

Kvalita. Odolný, pevný, trvalý a pravidelně testovaný. Všechny zásuvky a jejich výsuvy jsou z odolné oceli a pokryty práškovanou barvou proti korozi, která také chrání před poraněním o ostré hrany.

Hmotnost. Menší zatížení vozidla, nižší opotřebení vozidla i spotřeba.

A naše řešení
A naše řešení
Autor: RNDr. Jiří Hejhálek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek