Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 17.5. – svátek slaví Aneta

AXITECH® – expert v oblasti optimalizace a řízení vozového parku

Zveřejněno: 17. 6. 2009

Pro mnohé společnosti se společnost AXITECH® stala strategickým partnerem. Kromě jiného, díky řídící jednotce TDM®, získáte informace o výkonnostních parametrech vozidel a mechanizace, budete mít ucelený přehled nad výdaji PHM (spotřeba, tankování, podezřelé úbytky). ON-LINE dohled nad vozidly – GPRS.

AXITECH® je majetkově propojen se společností TOROLA® elektronic – vývoj a výroba řídící jednotky TDM® , certifikace ISO. TOROLA® elektronic je původcem měření provozního záznamu vozidel nejen v České republice, ale i v celé Evropě. AXITECH® je výhradním distributorem systému TDM® v České republice a k letošnímu roku bylo namontováno více než 20 000 jednotek v rámci České republiky, Slovenska, Polska, či Maďarska.

Silný tým zkušených techniků, softwarových specialistů, obchodníků a backoffice pracovníků dává našim zákazníkům jistotu kvality, technické podpory, garanci vývoje, otevřené komunikace.

Optimalizace řízení provozu

Propojení řídící jednotky TDM® s nezávislým způsobem měření PHM, vyčítáním informací o MTH, s informacemi z tachografu a v neposlední řadě informace o činnosti a způsobu využití jednotlivých nadstaveb umožňuje např. významné moravskoslezské společnosti zabývající se údržbou komunikací sledovat, analyzovat a optimalizovat řízení provozu celého vozového parku.

Provozní záznam – data z nadstaveb

Provozní záznam nyní můžete sledovat také u nadstaveb strojů či různých stavebních mechanizmů jako jsou pluhy, kropičky, zametače, sypače, mixy nebo kontejnery.

Podklady pro fakturaci

Veškeré informace získané z provozního záznamu lze využít nejen ke controllingu, ale také jako podkladové materiály pro fakturaci. Program TDM2009 umožňuje export výstupů typu: xls, pdf apod. a po dohodě se zákazníkem lze vytvořit přechodový můstek pro export dat do různých ekonomických softwarů.

Novinky pro rok 2009

Modul Schmidt

U vozidel TS s nadstavbami Schmidt došlo k propojení řídící jednotky TDM®. Ta odesílá vyčtené informace o činnosti nadstaveb přímo do PC dispečera. Přenášené a prezentované údaje: gramáž posypu, šířka posypu, poloha pluhu, běh solankového čerpadla.

Modul Kontejner

Za pomocí aktivní bezdotykové technologie, která identifikuje pro společnosti zabývající se přepravou kontejnerů polohopis jejich kontejnerů, nabízíme stálý přehled: KDE se kontejnery nacházejí, KDE byly historicky složeny, KDY byly pronajaty.

Modul – MIX

Pro kategorii domíchávače připravil AXITECH® on-line přenos informací ohledně domíchávání, či vysypávání. Doba činnosti mixu i místa vysypu jsou uvedeny v základních sestavách provozu.

Mapové podklady – NAVTEQ

Rozlišení mapových podkladů do uličního rozlišení umožňující implementaci vlastních mapových vrstev v digitálním formátu. Podrobné informace o zájmových bodech, průjezdnosti ulic a mostů nad 200 m pro nákladní dopravu.

Autor: Martin Židlík
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Inspirujících 30 let společnosti NorWit. Z garážové firmy k respektovanému dodavateli stavební techniky

Zveřejněno 17.5. Společnost NorWit, s.r.o., která patří k zavedeným tuzemským dodavatelům stavební techniky, oslaví brzy 30 let na trhu. Její historie je příběhem o tom, jak se z garážové firmy založené na počátku devadesátých let postupně stala respektovaná… celý příspěvek

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek

Přivítejme řadu F-LINE. Černý kůň v segmentu nákladních vozidel pro stavebnictví vstupuje na trh

Zveřejněno 13.5. V České republice prostřednictvím oficiálního importéra značky Ford Trucks, společnosti F TRUCKS a.s., začíná prodávat dlouho očekávaná řada nákladních vozidel F-LINE. Nové modely budou dostupné jako silniční nákladní vozidla, vozidla pro… celý příspěvek