Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Zemědělská mechanizace na veletrhu TECHAGRO

Zveřejněno: 2. 4. 2008

Desáté mezinárodní agrární veletrhy TECHAGRO, ANIMAL VETEX, SILVA REGINA se uskuteční od 6. do 10. dubna 2008 v Brně a budou opěr rekordní! Po úspěchu předešlého ročníku, který byl doposud největší ve své historii, mohou organizátoři s potěšením konstatovat, že pomyslná magická hranice statistiky 2006 byla překonána.

Dubnové agrární veletrhy zaplní pavilony i volné plochy brněnského výstaviště do posledního místa a stanou se cílem návštěvy zemědělců, farmářů, lesníků, myslivců a veterinářů nejen z České republiky, ale z celé Evropy. Do Brna se sjedou návštěvníci z více než 45 zemí světa. Kromě tradičně silné účasti návštěvníků ze Slovenska, Polska, Německa, Rakouska, Maďarska, Itálie a Španělska ohlásily návštěvu veletrhů také organizované skupiny zemědělských a lesnických odborníků z Ukrajiny, Litvy, Ruska a Bulharska.

Nejlepší traktory v Evropě

Oku každého zemědělce lahodí pohled na traktor, ty jsou také největším lákadlem v nepřeberné nabídce zemědělských strojů a mechanizace. V Brně budou k vidění nejlepší traktory, které v současnosti v Evropě existují.

Výstižným názvem „Přicházejí tři nové pumy” by se dalo označit rozšíření modelové řady PUMA o tři nové traktory s výkonem od 126 do 178 koní, se kterými přichází na trh CASE IH.

Nejmodernější technologie motorů, nové převodovky pro různé pracovní podmínky a moderní kabina pro pohodlí řidiče jsou hlavními přednostmi těchto strojů.

Firma SOME Jindřichův Hradec představí na Techagru traktory značky SAME a LAMBORGHINI. Novinkami v této stáji jsou traktory LAMBORGHINI s vario systémem převodů nesoucí označení R6.VRT s výkonem 150 nebo 165 koní. Vlajkovou lodí SAME a novinkou pro rok 2008 je Diamond 230 a 270 DCR se čtyřventilovým commonrail motorem Deutz.

Novinky představí i další renomované značky jako jsou John Deere, New Holland, Claas, Fendt, Masey Ferguson, samozřejmě domácí výrobce Zetor, a další.

TECHAGRO se stává evropským centrem biomasy

Organizátoři veletrhů TECHAGRO, ANIMAL VETEX, SILVA REGINA reagují na vývoj současného agrárního a energetického sektoru a rozšířili nomenklaturu o nový obor BIOMASA, do kterého se přihlásilo na padesát českých a zahraničních firem.

Jejich expozice společně s praktickou ukázkou prezentovaných technologií zaujme více než 2 000 m2. K vidění budou zejména stroje na zpracování a spalování biomasy.

Neobvykle velký rozsah bude mít na letošních veletrzích i odborný doprovodný program k tématu Biomasa, který bude probíhat každý den ve vyčleněných prostorách v pavilonu Z a osloví jak specialisty, tak i laickou veřejnost.

Nenechejte si ujít návštěvu veletrhu!

Odborné semináře doplní zábavný program v mysliveckém pavilonu „Z”. Pro nejširší zemědělskou a lesnickou veřejnost jsou připraveny ukázky loveckých psů, přehlídky mysliveckých oděvů a doplňků, výstava mysliveckých trofejí, loveckých zbraní a střeliva.

Na volné ploše výstaviště mohou návštěvníci porovnat své síly v jízdách zručnosti traktorem nebo zvýšit adrenalin střelbou v laserové střelnici. Unikátní je také výstava „Za zvěří kolem světa”, v níž budou k vidění zvířata nejen z Evropy, ale též z Asie, Afriky a Ameriky.

To vše za zvuku lesních rohů a chutí specialit myslivecké restaurace vytvoří neopakovatelnou atmosféru pro všechny milovníky přírody, lesa a venkova.

Trojice veletrhů začíná 6. dubna v Brně.

Otevřeno ve dnech Ne-St: 9.00-18.00 hod., ve Čt: 9.00-17.00 hod.

Vstupné: základní 80 Kč / zlevněné 40 Kč

Více informací k veletrhu najdete na www.techagro.cz

Autor: Martina Kremlová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek