Dnes je 8.5.

VIENNA-TEC 2008

Zveřejněno: 11. 9. 2008

Největší průmyslový a odborný veletrh Rakouska – VIENNA-TEC – se uskuteční 7.–10. října v Messe Wien. VIENNA-TEC zahrnuje 6 mezinárodních odborných veletrhů (AUTOMATION AUSTRIA, ENERGY-TEC, IE – INDUSTRIEELEKTRONIK, INTERTOOL, MESSTECHNIK a SCHWEISSEN/JOIN-EX) a v roce 2008 poprvé obsadí veškeré výstavní prostory vídeňského výstaviště.

Návštěvníky největšího průmyslového a odborného veletrhu Rakouska – VIENNA-TEC jistě potěší velmi jednoduchá a příjemná doprava na veletrh, a to zejména metrem – nová stanice linie U2 „Messe Prater”, ze které jste již za pár minut na vídeňském výstavišti. Pro odborné návštěvníky z České republiky je několik možností, jak se dopravit na VIENNA-TEC 2008, např. vlakem Supercity Pendolino z Prahy, Pardubic či Brna do Vídně, nebo autobusy, které připravuje oficiální zastoupení veletrhu – společnost Schwarz & Partner (nutná registrace předem, autobusy jedou z Brna, Prahy a jiných lokalit v ČR, počet míst je omezen), který připravuje ve spolupráci s pořadatelem veletrhu Reed Exhibitions Messe Wien nebo autem (možnost parkování je v přímé blízkosti od Messe Wien na různých parkovištích).

Návštěva tohoto veletrhu nabízí nejen možnost získat přehled o vývoji průmyslu našich jižních sousedů a seznámit se s inovacemi, ale také je to příležitost pro navázání mezinárodních kontaktů s odbornými návštěvníky a delegacemi z různých zemí Evropy. Bohatý doprovodný program VIENNA-TECu se věnuje různým aktuálním tématům a součástí tohoto programu je speciální program pro země střední a východní Evropy, včetně České republiky a Slovenska.


Ilustrační foto Schwarz & Partner

Den odborných návštěvníků z ČR a Slovenska

7. 10. 2008 v rámci VIENNA-TECu proběhne Den odborných návštěvníků z České republiky a Slovenska. Čeští a slovenští odborníci mají možnost po předchozí registraci získat VIP vstupenky na veletrh zdarma.

Na tento den je také plánována tisková konference pro české a slovenské novináře a navíc se plánuje setkání se zástupci delegací z různých zemí východní Evropy. Pro účastníky z České republiky bude možné se zúčastnit autobusového zájezdu zdarma.

Speciální konference a kooperační business seminář pro obor průmyslu, investic a stavebnictví – Eurokontakt

6. 10. 2008, tj. den před Dnem odborných návštěvníků z České republiky a Slovenska, proběhne v Praze speciální konference a kooperační business seminář pro obor průmyslu, investic a stavebnictví – Eurokontakt – Bělorusko, Ruská Federace, Ukrajina – Česká republika.

Konference je především určena zástupcům českých firem a institucí, bankovních ústavů a investičních společností, které mají zájem o zahájení nebo posílení svých aktivit v Ruské federaci, Bělorusku a Ukrajině a jsou připraveni k aktivnímu jednání.


Ilustrační foto Schwarz & Partner

Účast českých firem na veletrhu VIENNA-TEC

Firmy a instituce z České republiky se mají možnost zúčastnit veletrhu VIENNA-TEC jako samostatní vystavovatelé (pro české vystavovatele, kteří budou vystavovat v EU poprvé, platí speciální slevy, více informací na www.vienna-tec.at.)

Pro menší a střední české firmy, které se poprvé chtějí představit na rakouském průmyslovém trhu a nezískaly pro prezentaci na veletrhu podporu ze státních nebo jiných zdrojů, nabízí Schwarz & Partner možnost prezentace na zkoušku v rámci společných stánků. Minimální plocha prezentace je 2 m2, maximální plocha 9 m2, podmínky po domluvě.

Katalogová prezentace vzorků produktů na společném stánku českých firem Schwarz & Partner (cena už od 3 000,- Kč bez DPH).

Pro veškeré další informace se zájemci o VIP pozvánky, autobusové zájezdy, účast na konferenci a prezentaci na veletrhu mohou kdykoliv obrátit na oficiální zastoupení VIENNA-TECu pro Českou republiku a Slovensko – viz kontakty v záhlaví článku.

Autor: Lenka Kotlárová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Fanoušci techniky Komatsu si dali sraz na akci Pamětník 2024

Zveřejněno 8.5. Oblíbená předváděcí show společnosti KUHN-BOHEMIA a jejich partnerů se letos podruhé pod názvem Pamětník (dříve Marokánka) odehrála na březích krásného jezera Štít u Chlumce nad Cidlinou. Dne 18. dubna, tedy těsně před uzávěrkou tohoto vydání, se na… celý příspěvek

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek