Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Veletrh INTERMAT 2003

Zveřejněno: 18. 3. 2002

Mezinárodní veletrh strojů a techniky pro stavební a zemní práce INTERMAT Paříž, připravují organizátoři, společnost Exposium na dobu od 13. do 17. května 2003 na výstavišti Paris - Nord Villepinte.



Na tomto významném veletrhu budou zastoupeny obory: stroje pro zemní práce, stavební zařízení a technika pro výrobu materiálů, dopravní a zdvihací prostředky, stroje pro silniční stavby a pozemní komunikace, motory, komponenty a příslušenství, lešení a bednění, stroje pro recyklaci, zařízení pro vrtné práce, informační technologie, služby a informace.
Nejvíce vystavovatelů je přihlášeno v oboru stroje pro zemní práce a silniční stavby. Právě těmto firmám budou patřit zvláště haly 3 a 4. V hale 5 najdou návštěvníci motory, hnací ústrojí a komponenty, v hale 6 mají být soustředěni především výrobci dopravní techniky. Venkovní plochy jsou rezervovány pro zdvihací techniku, lešení a bednění a také pro akci Paris-Demo, což je předvádění strojů v pohybu.
Na veletrh je přihlášeno cca 1500 vystavovatelů z 30 zemí, kteří zaplní plochu 320 000 m2. Demonstrační akce se uskuteční na rozloze 35 000 m2. Dle dosavadních informací vystavovatelů má mít cca 50 % představovaných novinek světovou premiéru. Z České republiky se přihlásily k účasti firmy STAVOSTROJ, a.s., z Nového Města nad Metují a MITAS Praha. Zájemci, kteří plánují návštěvu veletrhu INTERMAT Paříž v květnu 2003, si mohou již nyní na českém zastoupení francouzských veletrhů v Praze objednat zdarma vstupní kartičku na jméno.

Uvádíme tudíž i kontaktní adresu: Active Communication, kancelář veletrhu pro ČR, Anglická 28, 120 00 Praha 2, tel.: 222 518 587, fax: 222 512 058, e-mail: active@telecom.cz. Lze si rovněž objednat dopravu a ubytování v kancelářích Fractal Praha, e-mail: fractal@fractal.cz nebo Primatour Ostrava, e-mail: info@primatour.cz.
Autor: Karel Kurka
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek