Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 4.5. – svátek slaví Květoslav

Tvář veletrhu FOR LOGISTIC 2008 tvoří vystavovatelé

Zveřejněno: 12. 4. 2008

Pražský veletržní areál v Letňanech ožívá každoročně celou řadou akcí. K těm nejvýznamnějším patří bezpochyby veletrh FOR ARCH, který před devatenácti lety zahájil veletržní sezónu v tehdy operativně vybudovaných výstavních halách. Od té doby se výstaviště zcela změnilo, zmodernizovalo, a v plánu je další rozvoj, který je v souladu s rozvojem lokality po stránce dopravního napojení. Jedním z mnoha dalších zde pořádaných veletrhů je FOR LOGISTIC.

FOR LOGISTIC 2008

Ačkoliv faktický rozvoj výstaviště je významným benefitem pro pořádání prestižních akcí, alfou a omegou veletrhů jsou v první řadě expozice vystavovatelů. Veletržní podstatu tvoří zajímavosti a novinky firem, osobní setkání s klienty a pokud možno praktické ukázky exponátů. V tomto duchu byl sestaven i doprovodný program veletrhu FOR LOGISTIC 2008, který umožňuje vystavovatelům předvést své výrobky na společné ploše, s návazností jednoho postupu na druhý. Ukázky začínají balením zboží, kde je využito obalových poloautomatů, následuje etiketování a ruční uskladnění ve vystavěném improvizovaném skladu. Stěžejní částí programu je skladování pomocí manipulační techniky.


Silniční váhu předvede v provozu společnost Tenzováhy.

Společnost U&SLUNO představí způsob hlasového ovládání skladu.

Prezentovány jsou vozíky různých značek a vlastností. Zboží bude převáženo ze skladu do spedičníhovozu, zastoupeného společností DHL. Další zajímavostí je prezentace „Ovládání skladových operací hlasem”, kterou v rámci doprovodného programu veletrhu FOR LOGISTIC zajišťuje U&Sluno. Pro dokreslení prostředí skladu a zabezpečení podlahy ve veletržní hale budou na ploše 150 čtverečních metrů položeny firmou Replast speciální podlahové desky, které mají širokou škálu využití, od průmyslových prostor až po olympijské stadiony. V návaznosti na improvizovaný sklad bude souběžně k vidění demonstrace silniční váhy a mnohé návštěvníky bude také jistě zajímat možná návštěva NorthPoint D8.


Ovinovací balicí stroje stavebnicově řešené modelovéřady WMS jsou ručně ovládané a poloautomatické stroje zajišťující snadné, kvalitní, unifikované a ekonomické balení zboží na paletách.Na veletrhu je představí společnost Ekobal.

DHL Express se stane první logistickou společností v České republice, která nabízí doručovací služby šetrné k životnímu prostředí. V ulicích hlavního města se v nejbližších dnech objeví v barvách DHL nové vozidlo jezdící na alternativní pohon – zemní plyn.

Distribution Park ve Zdibech, kterou připravujeme ve spolupráci se společností společností Pinnacle Central & Eastern Europe. Samozřejmě se na veletrhu setkáte s řadou dalších společností, poskytujících související služby, produkty a stroje, nezbytné v řetězci dopravy, logistiky, skladování a manipulace. Těšíme se na setkání s Vámi.

Informace pro návštěvníky veletrhu FOR LOGISTIC 2008

Datum konání15.–17. 4. 2008
Místo konáníPVA Letňany
Otevírací doba9.00–17.00 hod.
Vstupné100 Kč
Parkovné100 Kč
Autor: Alena Karnošová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek