Dnes je 8.5.

Terramet spol. s r.o. rozjíždí velké jarní předváděcí turné

Zveřejněno: 16. 5. 2006

Společnost Terramet spol. s r.o. na jaře tohoto roku startuje dvě akce na podporu prodeje stavebních strojů JCB na českém trhu. První, pod názvem COMPACT LINE - minirýpadla, mininakladače, midirýpadla a malé nakladače, je především určena pro majitele menších firem. Druhá akce, která je určena především zástupcům velkých stavebních společností, se koná pod názvem HEAVY LINE – velká rýpadla, velké nakladače.

Společnost Terramet spol. s r.o. patří v současnosti mezi nejvýznamnější prodejce stavební techniky v České republice. Byla založena v roce 1991 a je výhradním zástupcem anglického výrobce stavebních strojů JCB na českém trhu. Od začátku existence komplexně zajišťuje obchodní a technickoporadenskou činnost. Aktuálně zajišťuje servis pro provoz více jak 3 000 strojů JCB, minimálně 450 strojů Ingersoll-Rand a 500 strojů manipulační techniky Nissan, a to včetně dodávek náhradních dílů.

V roce 2005 vyhověla společnost certifikačnímu auditu norské společnosti DNV a je nositelem ISO 9001/2000. Rovněž všechny výrobky, které uvádí na českém trhu, odpovídají normě ISO 9001 a evropskému certifikátu CE.

V posledních letech Terramet spol. s r.o. významně rozšířil své aktivity v oblasti půjčování strojů a v prodeji použité techniky. Je napojen na síť Industrie Holding, která sdružuje zastoupení 10 zemí.

V současné probíhají přípravné práce na vybudování nové pobočky v Brně, a to pro oblast Moravy. Tato pobočka bude rozsahem činností a servisním zázemím srovnatelná s centrálou v Praze.

V rámci každoročních jarních předváděcích akcí připravila společnost Terramet spol. s r.o. dva projekty, jenž se týkají prezentace jejich stavebních strojů.

COMPACT LINE – minirýpadla, mininakladače, midirýpadla, malé nakladače

První projekt je cílený pro podporu prodeje stavební techniky řady compact line: minirýpadla, mininakladače a midirýpadla. Odstartoval v třináctém kalendářním týdnu letošních roku v Západních Čechách. Postupně pokračuje po Severních, Východních Čechách, Severní a Jižní Moravě, Jižních Čechách. Končit bude v Praze a Středních Čechách. V rámci tohoto sedmitýdenního turné zástupci společnosti Terramet spol. s r.o. vždy během jednoho týdne navštíví v daném kraji dvě své odběratelské společnosti a v rámci jejich prostor pozvou i další partnerské společnosti. Tato akce není určena široké veřejnosti.

HEAVY LINE – velká rýpadla,velké nakladače

Druhý projekt se rozjíždí až ve třetím týdnu měsíce dubna (17. týden kalendářního roku). Postupně projede sedm velkých měst naší republiky – České Budějovice (25. - 26. 4.), Plzeň (27. - 28.4.), Liberec (2. - 3. 5.), Ostravu (30. - 31. 5.), Brno (2. - 3.6.), Prahu (6. - 7. 6.) a Hradec Králové (9. - 10. 6.). V rámci této předváděcí akce se připravuje prezentace stavebních strojů řady heavy line: velká rýpadla a velké nakladače. Akce je určena pro širokou veřejnost.

O konkrétních místech a časech konání v daném městě se zájemci dovědí z denního místního tisku, na webových stránkách společnosti Terramet spol. s r.o. a také na webových stránkách našeho časopisu Stavební technika na http://st.vega.cz.

Autor: Petra Zíková
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek