Renomag.cz - Díly náhradní pro stavební stroje
Dnes je 22.10. – svátek slaví Sabina

Surplex.com: Vrcholí aukce strojů z insolvenčního řízení pro kovoprůmysl

Zveřejněno: 16. 11. 2023

Do pondělí 20.11. probíhá na Surplex.com dražba vysoce kvalitních kovoobráběcích strojů z insolvenčního řízení jedné české společnosti. Zájemci mají možnost podávat nabídky na 100 položek.

Aukce končí v pondělí pondělí 20.11. Foto: Surplex.com

Kovoprůmysl čelí neustálému tlaku na optimalizaci nákladů při současném zachování výrobních standardů. Použité stroje nabízejí v takovémto případě strategické řešení, jak reagovat na finanční výzvy bez nutnosti kompromisů v podobě kvality práce. Zejména v dobách, kdy se trh rychle mění a společnosti musí jednat udržitelně, jsou investice do prověřených použitých strojů chytrým rozhodnutím.

Průmyslový aukční dům Surplex v aukcích neustále nabízí vysoce kvalitní použité stroje. I v současné době se bude dražit rozsáhlý soubor strojů z konkurzní podstaty kovozpracující společnosti z Dobroměřic u Loun v České republice. Až do 20. listopadu mají zájemci šanci podávat nabídky na 100 položek. Mezi hlavní body aukce patří:

  • elektroerozivní drátovky a hloubičky AGIE
  • nástrojové brusky a hrotové soustruhy TOS
  • elektroerozivní vrtačka děr iMACHINE
  • elektrický vysokozdvižný vozík LINDE

Kromě této top nabídky jsou k dispozici i dvoukotoučové brusky, pásové pily na kov a stojanové vrtačky, doplněné řadou měřicích přístrojů, nástrojů a dílenským vybavením. Toto vybavení nabízí důležitý zdroj pro společnosti, které se zabývají zpracováním kovů a chtějí zvýšit svoji efektivitu.

Aktuálně dražený balík strojů a příslušenství z konkurzní podstaty. Foto: surplex.com
Aktuálně dražený balík strojů a příslušenství z konkurzní podstaty. Foto: surplex.com

Prohlídka strojů je možná po domluvě. Firma Surplex provází zájemce celým aukčním procesem – od poradenství až po realizaci obchodu. Surplex je zárukou transparentní, spolehlivé a uživatelsky přívětivé zkušenosti, doplněné o podrobné popisy výrobků, profesionální podporu a volitelné služby, jakými jsou demontáž, doprava a vyřízení celních formalit.

Autor: Surplex
Foto: Surplex
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Den s legendárními pavouky. Fanoušci kráčivých bagrů si dali sraz na Dnech Menzi Muck

Zveřejněno 21.10. Kráčivé bagry, nebo chcete-li pavouci, jsou v kategorii stavebních strojů raritou. Ačkoliv se dají využívat i na klasické zemní práce, nejlépe se tyto stroje cítí na prudkých svazích, v členitém terénu nebo třeba při odbahňování rybníků. Po delší… celý příspěvek

JCB DEMO DAY 2024: Rekordní divácká účast, řada novinek a čtyři desítky strojů

Zveřejněno 18.10. Vrcholem letošního kalendáře s předváděčkami výrobců a dealerů byla akce JCB DEMO DAY 2024, která proběhla 20. září v lomu Chomutovice u Popoviček. V jedné z vrchních etáží kamenolomu čekala na návštěvníky parádní show, přičemž hlavní roli sehrály… celý příspěvek

Otestovali jsme dva bestsellery CASE a revoluční dozerovací radlici

Zveřejněno 16.10. Na sklonku letošního srpna jsme přijali pozvání do AGROTEC DEMO Arény v Hustopečích, testovacího polygonu, využívaného společnosti AGROTEC Plus. Ta v České republice prodává a servisuje stavební stroje CASE. Důvodem naší návštěvy bylo vyzkoušet si… celý příspěvek