Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Superlativy v Düsseldorfu: Veletrhy wire a Tube s rozšířenou koncepcí

Zveřejněno: 27. 2. 2020

Od 30. března do 3. dubna 2020 se výstaviště v Düsseldorfu opět promění v globální hotspot informací a komunikace pro klíčové hráče oborů drátů, kabelů, trubek a rour. Tyto stěžejní akce oborů se také v roce 2020 představí s přibližně 2 600 vystavovateli na celkové čisté výstavní ploše 120 000 čtverečních metrů v 16 halách. Veletržní duo wire a Tube očekává v roce 2020 více než 70 000 návštěvníků z cca 130 zemí.

Za více než 30 let se veletrhy wire a Tube Düsseldorf vyvinuly v přední světové události svých oborů

Letošní novinkou je nová multifunkční hala 1. Má plochu 12 027 m2, vejde se na ni až 10 000 lidí a otevírá vystavovatelům veletrhu Tube nové možnosti prezentace. Větší prostor haly skýtá také větší růstový potenciál: vystavovatelé si nyní mohou objednat ještě větší, živější a digitálně vybavené expozice pro optimální prezentaci svých společností a produktových portfolií. Kromě toho součástí nabídkového portfolia veletrhu wire 2020 budou poprvé také koncové produkty. Upevňovací prvky (fasteners) a technické pružiny (springs) se představí v halách 16 a 17.

Nabídkové spektrum veletrhu wire 2020

Veletrh wire je v roce 2020 umístěn v halách 9 až 17 a představí stroje a zařízení na výrobu a zušlechťování drátů, pomocné materiály a nástrojů pro technologie, materiály, technologie skleněných vláken, speciální dráty a kabely i inovace z oblasti měřicí, řídicí a regulační techniky.

Vedle výrobců drátů a kabelů s jejich produkty, technologií pro práci se skleněnými vlákny a oblasti obchodu v halách 9 až 12 a 14 až 17 se v hale 15 představí stroje na svařování mříží. Ty představují pro výstavářskou logistiku speciální výzvu, protože pro ně je nutno instalovat do energetických šachet a propojit obzvlášť silné elektrické přípojky, které umožní přenos velkých proudů potřebných pro práci těchto těžkých strojů.

V hale 17 představí čínští vystavovatelé svá řešení pro obor drátů a kabelů, a to opět pod heslem meet China's expertise.

Premiéra bude k vidění v halách 16 a 17. Poprvé se v nich prezentuje celý řetězec tvorby hodnot pro upevňovací a spojovací prvky. Vedle surových materiálů, strojů a zařízení se zde představí také koncové produkty jako upevňovací a spojovací prvky či technické pružiny. Pro výrobce, obchodníky i nákupčí šroubů, držáků, montážních dílů a kování, pružin všeho druhu a ohýbaných dílů z drátu je veletrh wire tedy od roku 2020 novou informační a obchodní platformou.

Nabídkové spektrum veletrhu Tube 2020

Na veletrhu Tube 2020 se představí kompletní procesní řetězec průmyslu trubek a rour – koncentrovaně a průchodně v halách 1,3,4, 5, 6, 7.0 a 7a.

Rozsáhlá nabídka veletrhu zahrnuje stroje a zařízení pro výrobu, úpravu a zpracování trubek a rour, surové materiály, trubky a příslušenství, použité stroje, nástroje pro technologie, pomocné prostředky i měřicí, řídicí, regulační a zkušební techniku. Nabídku doplňuje obchod s trubkami a rourami společně s technologiemi pro těžební průmysl či profily, stroje a plastové trubky.

Výrobci trubek a rour spolu s příslušným obchodem jsou umístěni v halách 1, 3 a 4 a mají tak dostatek prostoru pro prezentaci svých strojů, zařízení a produktů. v halách 5, 6 a 7a následují zpracovatelé trubek a rour, v hale 7 je pod heslem meet China's expertise k vidění koncentrovaná „trubková” kompetence z Číny.

Mezinárodní satelity na dynamických trzích budoucnosti

Za více než 30 let se veletrhy wire a Tube Düsseldorf vyvinuly v přední světové veletrhy svých oborů, a také v mezinárodním měřítku se již pořádá jedenáct satelitních akcí k tématu dráty, kabely, trubky a roury, které vévodí trhu ve svých regionech, jsou zdroji impulzů pro domácí průmysl a disponují velkým růstovým potenciálem. Veletrhy v Rusku, Brazílii, Číně, Thajsku, Indii a USA jsou již součástí portfolia technologických veletrhů made by Messe Düsseldorf.

Aktuální informace k oběma specializovaným veletrhům nabízí internetové portály na adresách www.wire.de a www.Tube.de.

Foto: archiv Messe Düsseldorf

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek