Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Stavební stroje se službami pro luxusní vozy

Zveřejněno: 19. 2. 2008

Koupí stavebního stroje starosti teprve začínají. Údržba, doplnění patřičným příslušenstvím a v neposlední řadě školení obsluhy. Se stroji značky New Holland není nutné takové problémy řešit.

Zákazníci New Holland se mohou spolehnout na portfolio služeb, které zajistí, aby jim jejich stroje nepřetržitě fungovaly a vydělávaly. Servisní zásah do 24 hodin či pronajmutí i s obsluhou, služby dříve vlastní jen segmentu drahých osobních vozů, mají v New Holland připraveny pro stavební a zemědělské stroje.

Vhodně vybavený stroj na splátky

Každý stavební stroj je v rámci předprodejního servisu zkontrolován, vyzkoušen a také osazen vybraným příslušenstvím. Společnost Intertec z koncernu Agrotec, kterému New Holland patří, se specializuje na dodávku příslušenství a nástrojů pro stavební stroje. Nabízí více než tisíc druhů kvalitního příslušenství. Vybírat lze z lopat, rychloupínačů, bouracích kladiv, skalních a silničních fréz, demoličních nůžek, zametačů, sněhových radlic, sněhových fréz či podkopových a vrtacích zařízení.

Pro zájemce o stavební stroj bez dostatečné hotovosti je připraven finanční leasing. Varianta „Nula na začátku“ nabízí nulovou akontaci a zvýšené první tři až čtyři splátky, naproti tomu leasing „Tříměsíční prázdniny“ umožňuje zaplatit jen akontaci a první splátku až po čtyřech měsících.

Pokud chce zákazník co nejnižší splátky, je možné zvolit variantu „Chce to jen málo“, která nízké splátky kompenzuje až 40% zůstatkovou hodnotou. Možností je také sezónní splácení, které nabízí snížené splátky v zimním období. New Holland také nabízí splátkový prodej vhodný při čerpání dotace na pořízení stavebního stroje.

Pronájem stroje včetně posádky

Agrotec a značka New Holland jsou partnerem úspěšných profesionálů, a proto koncern poskytuje jedny z nejkomplexnějších služeb ve stavebnictví a zemědělství na trhu. Zákazníkům, kteří potřebují stroj pouze na nezbytně nutnou dobu, je k dispozici půjčovna. Není problém půjčit si vybraný stroj také s pečlivě vyškolenou posádkou.

V ceně půjčovného jsou zahrnuty servisní prohlídky a také opravy nezaviněných závad jsou zdarma. Půjčovna zákazníkům zajistí přepravu strojů na místo stavby a stroje doručí umyté a s plnou nádrží. Konkrétní ceny pronájmu jsou k dispozici na stránkách: http://www.new-holland.cz/new-holland-pujcovna

Nepřetržitý servis

Servisní síť New Holland zahrnuje celou ČR, servisní střediska se stabilními dílnami jsou k dispozici v Praze, Brně, Litvínově a Ostravě. Servisní služby lze objednávat v kteroukoli denní či noční hodinu po dobu celého roku, včetně svátků. V případě havárie zasáhne servis do 24 hodin na místě nasazení stroje.

O značce New Holland

Značka New Holland vznikla spojením 4 významných značek výrobců stavební techniky světového významu. Spojení těchto značek přináší celkem 235 roků zkušeností s vývojem a výrobou stavebních strojů. Tímto spojením historie, tradice a zkušeností se stává již tak úspěšná značka New Holland vedoucí značkou celosvětové úrovně v oboru stavební techniky. Navíc však přináší unikátní kvalitu strojů všech kategorií, které zdědila ze značek původních.

Portfolio značky tvoří široká nabídka 80 stavebních strojů. New Holland se stává nejčastější volbou úspěšných profesionálů ve stavebnictví po celém světě a kromě nejlepšího poměru cena/výkon se vyznačuje komplexní péčí o své zákazníky.

1 MEDIA1 CZECH REPUBLIC s.r.o., Jugoslávská 124b, 613 00 Brno, tel.: +420 515 533 948 , mobil: +420 774 421 111, e-mail: michal.sedlakmedia1.cz, www.media1.cz
Autor: Michal Sedlák
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek