Dnes je 13.5. – svátek slaví Servác

Společnost Bobcat CZ, a.s. otevřela novou moderní provozovnu v Brně !!!

Zveřejněno: 18. 2. 2009

V úterý dne 16. 12. 2008 v ul. Masná 106 v Brně se konalo slavnostní otevření nového prodejního a servisního střediska společnosti Bobcat CZ, a.s. Jedná se již o osmou provozovnu v pořadí, kde mohou zákazníci využít všech služeb společnosti. Pozvání na tuto významnou událost přijali přední zástupci výrobce pro Evropu pánové Marek Osinski a Ing. Dobroslav Rak z výrobního závodu v Dobříši, dále pak početní zákazníci a novináři.

Ze slavnostního projevu, který pronesl Ing. Petr Hejduk, ředitel společnosti Bobcat CZ, a.s., citujeme:Otevřením moderní a kvalitně vybavené provozovny v této lokalitě splnila společnost další slib svým zákazníkům tj. být jim vždy po ruce a nablízku, a to jak po stránce dostatečně široké nabídky kvalitních strojů a příslušenství Bobcat, servisních služeb a dostupnosti náhradních dílů, tak i možností pronajmout si stroj nebo příslušenství, kdykoliv jej potřebují. Věříme, že tento krok přispěje k ještě větší spokojenosti našich stávajících, ale i budoucích zákazníků a zároveň nám pomůže dosáhnout vysoký standard při prodeji a servisu strojů zákazníků, oprávněně vyžadujících a preferujících vysokou kvalitu a rozsah služeb."


Po slavnostním projevu následovala prohlídka celého střediska. Nové středisko bylo postaveno rekonstrukcí původní provozovny a to na pozemku o rozloze 3 860 m2. Vlastní středisko se skládá z dvoupatrové administrativní budovy o rozloze 380 m2 a z provozní – dílenské části, která má rozlohu 560 m2. Najdete zde nejenom kancelářské prostory s komfortním sociálním zázemím, ale tolik důležité prostory jako jsou myčka strojů, kvalitní olejové hospodářství, dostatečné skladové prostory nejenom pro nové a použité stroje, ale i pro půjčovnu strojů. Nechyběly samozřejmě ani ukázky strojů a příslušenství Bobcat ani předvedení nového sortimentu strojů značky Ingersoll-Rand, kterými jsou vzduchové mobilní a stacionární kompresory a generátory střídavého proudu o výkonech od 10 kVA do 500 kVA. Přichystán byl i bohatý program v podobě živé cimbálové muziky, výborného občerstvení a ochutnávky moravských vín.

Zkrátka celé odpoledne se neslo v duchu příjemné atmosféry, bohatého a pestrého programu. A tak se dá říci, že společnost Bobcat CZ, a.s. velmi důstojně završila rok 2008, ve kterém značka Bobcat 50 let působení na trhu.


Společnost Bobcat v České republice

Společnost Bobcat je díky smykem řízenému nakladači Bobcat známa po celém světě. Výjimkou samozřejmě nejsou ani země východní a střední Evropy, kde se jí daří svoje postavení neustále upevňovat. Výborným příkladem je Česká republika, kde na zelené louce společnost postavila a v září 2007 v Dobříši otevřela nový výrobní závod1, který má celkovou rozlohu 20 000 m². Zde jsou vyráběny malé a středně velké kompaktní nakladače, minirypadla o hmotnosti do 2 t a dále různé příslušenství k těmto strojům. Tímto krokem se společnosti podařilo výrazně podpořit své postavení na evropském trhu, snížit náklady na dopravu a urychlit termíny dodání strojů a příslušenství. Výrobní závod také zahrnuje nové školicí středisko, které je určeno pro dealerskou síť z celé Evropy.


Někteří z významných hostů, kteří se otevření zúčastnili.

Důležité informace o provozovně společnosti Bobcat CZ, a.s. v Brně

Adresa: Bobcat CZ, a.s., Masná 106, 602 00 Brno

Kontaktní osoby:

Martin Grúber – vedoucí prodeje oblast Morava,
tel.: +420 548 210 729,
+420 548 211 116,
fax: +420 548 211 095,
GSM: +420 606 652 231,
e-mail: gruber.martinbobcat.cz

David Zem – vedoucí servisu oblast Morava, GSM: +420 606 689 135,
e-mail: zem.davidbobcat.cz

1 O otevření nového závodu se můžete více dočíst v článku Heleny Hejhálkové, Společnost Bobcat otevřela nový závod v Dobříši, uveřejněném ve Stavební technice, č. 6/2007.
Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pásová rýpadla CASE na výhodné splátky, s rozšířeným servisem a telematikou zdarma

Zveřejněno 10.5. S atraktivní a výhodnou akcí na nákup skladových pásových rýpadel CASE řady E (CX210E, CX250E a CX300E ) v hmotnostní třídě 21–30 tun přichází v těchto dnech tuzemský dealer této značky, společnost AGROTEC servis s.r.o. Tyto špičkové japonské stroje… celý příspěvek

Fanoušci techniky Komatsu si dali sraz na akci Pamětník 2024

Zveřejněno 8.5. Oblíbená předváděcí show společnosti KUHN-BOHEMIA a jejich partnerů se letos podruhé pod názvem Pamětník (dříve Marokánka) odehrála na březích krásného jezera Štít u Chlumce nad Cidlinou. Dne 18. dubna, tedy těsně před uzávěrkou tohoto vydání, se na… celý příspěvek

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek