Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Silniční veletrh 2005 v Pardubicích

Zveřejněno: 14. 12. 2005

Areál Správy a údržby silnic Pardubického kraje v Doubravicích hostil již IV. ročník akce SILNIČNÍ VELETRH. Účast přijalo na čtyřicet firem zabývajících se jak výrobou, servisem a prodejem techniky pro stavbu a údržbu komunikací, tak i firem realizačních.

V pátek 2. září se pod záštitou hejtmana Pardubického kraje Michala Rabase a jeho náměstka zodpovědného za dopravu Ivo Tomana konal Silniční veletrh 2005. Ti jej také uvedli svými proslovy na téma významu kvalitní silniční sítě pro celkovou dopravní obslužnost a zabezpečení ekonomického rozvoje. Pořadatelem byla agentura Máša agency a Správa a údržba silnic Pardubického kraje. Odbornou záštitu nad touto akcí převzala Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků, oblast Pardubice.

Možnost zhlédnout tento veletrh a zlepšit si tak přehled v oblasti silniční a komunální techniky využilo více než pětset návštěvníků z řad představitelů měst a obcí, hosté z Ministerstva dopravy a spojů ČR, Ředitelství silnic a dálnic ČR, ředitelé správ a údržeb silnic z celé republiky, dále i pracovníci krajů, kteří jsou za dopravu a stavebnictví zodpovědní a v neposlední řadě také zástupci managementů silničních a stavebních firem.

Svůj sortiment zde představily firmy ARTE RYCHNOV spol. s r.o., DOKADO spol. s r.o., DOSS spol. s r.o., DSP Engeneering s.r.o., Hacar a.s., Hanes s.r.o., Ika s.r.o., Josef Koroz HpaZ, KOBIT, spol. s r.o., KOHLSCHEIN spol. s r.o., Marek zemědělská technika, NAPA TRUCKS spol. s r.o., NTC Stavební technika spol. s r.o., ROAD – TEC, s.r.o., Silniční technika, Strojírna Potůček, TOKO-AGRO, s.r.o., Unikont Praha s.r.o., Vladimír Ježek a Zbyněk Lazar s.r.o.

Svoje služby prezentovaly firmy Autorepair spol. s r.o., Blatrysk, s.r.o., Colas CZ, a.s., Jast s.r.o., M-Silnice a.s., MIROS Dopravní stavby, a.s., Nemo Pardubice a.s., PAS Zábřeh na Moravě a.s., Profistav s.r.o., Real spec. Silniční práce s.r.o., Skanska DS a.s., Služby města Pardubic a.s., SOU Technické a Učiliště Chrudim, již dříve zmiňovaná Správa a údržba silnic Pardubického kraje, Strabag a.s., a v oblasti materiálů to byla firma Grano Skuteč, která nabízí dlaždičské a kamenické práce.


1 Čerpáno z tiskové zprávy a webu Máša agency
Autor: Ing. Petr Volf
Foto: Petr Volf
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek