Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Renault Trucks T a T High 2020 pohodlnější a úspornější

Zveřejněno: 11. 3. 2020

Renault Trucks uvádí na trh svoji řadu dálkových vozidel v modelové verzi pro rok 2020. T a T High jsou úspornější z hlediska spotřeby paliva a stále zajišťují svým řidičům maximální pohodlí.

Dálkové vozidlo Renault v modelové verzi pro rok 2020

Více pohodlí při jízdě a životě na palubě vozidla

Interiér kabiny Renault Trucks T se pyšní novou špičkovou povrchovou úpravou: textilním sedadlem, dvěma loketními opěrkami řidiče a koženým volantem. Pro ještě větší pohodlí při řízení je nyní ve standardní výbavě sloupek řízení nastavitelný ve třech osách. Vozidla řady T jsou vybavena karbonovou přístrojovou deskou, klikami a prahy dveří z hliníku. Renault Trucks T a T High 2020 nabízejí také nové velkokapacitní úložné prostory (221 litrů).

Na přání zákazníka je stále možné upravit exteriér vozidel Renault Trucks T a T High 2020 a zvolit barvu masky chladiče nebo zpětných zrcátek (zářivě černá a jasně oranžová).

Modely T a T High je možné volitelně vybavit systémem Roadpad+. Opravdový palubní asistent Roadpad+ umožňuje řidič poslouchat hudbu, procházet svůj telefon a přitom mít volné ruce nebo bezpečné manévrovat s vozidlem díky bočním a zadním kamerám.

S Roadpad+ se řidič může spolehnout při plánování svých cest na speciální navigaci pro nákladní vozidla.

Nižší spotřeba pohonných hmot a méně CO2

Vozidla dálkové řady Renault Trucks mohou být vybavena motory DTI 11 nebo DTI 13 Euro 6 step D. Úsporné na spotřebu a šetrnější k životnímu prostředí, tyto modely dosahují o 3 % nižší spotřebu paliva a emisí CO2 v porovnání s předchozí generací. V modelové verzi pro rok 2020 nabízí Renault Trucks T a T High novou hnací nápravu a lehčí kotoučové brzdy, což dále přispívá k nižší spotřebě paliva. Na přání zákazníka je dále možné aktivovat nová nastavení různých parametrů vozidla, která umožňují další 3% úspory paliva.

Motory Renault Trucks T a T High jsou kompatibilní se syntetickým palivem XTL a s bionaftou.

Autor: Tereza Porubová
Foto: Renault Trucks
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek