Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

Řada nejvýkonnejších drtičů HARTL POWERCRUSHER

Zveřejněno: 5. 3. 2005

Drtiče HARTL jsou nejrozšířenější značkou drtičů u nás díky vysoké kvalitě a výkonu, výbornému zázemí sériové výroby v Chrudimi a rychlému servisu 24 hodin denně. Další výhodou drtičů HARTL POWERCRUSHER je široká řada nabízených drtičů, která se dá charakterizovat přirovnáním „Kde někteří končí - My začínáme“. O kvalitě, spolehlivosti a obrovských výkonech těchtodrtičů svědčí i konkrétní příklady.

Nejvýkonnější řada drtičů HARTL nese označení HARTL POWERCRUSHER PC1380J – mobilní čelisťový drtič. Základní technické specifikace jsou: hmotnost: 53 t, vstupní otvor 1 300 x 800 mm, výkon do 350 t/h. Stejná řada drtiče, avšak odrazový drtič, má název HARTL POWERCRUSHER PC1310I. Jeho základní technické specifikace jsou: hmotnost: 50 t, vstupní otvor 1 250 x 1 020 mm, výkon do 350 t/h. Oba drtiče vycházejí ze společné robustní konstrukce, čímž se podařilo významně snížit výrobní cenu díky vysoké roční produkci.


Největší předností výkonové řady drtičů HARTL POWERCRUSHER je předtřídič GRIZZLY. Jedná se o unikátní předtřídění dvousítným samostatným předtřídičem GRIZZLY. Běžné drtiče nižších výkonových tříd mají předtřídič integrován do vibračního podavače. To ovšem neplatí pro nejvýkonnější řadu drtičů HARTL. U této řady drtičů HARTL je předtřídič samostatný, což umožňuje nejkvalitnější možné předtřídění drceného materiálu bez nutnosti použití dalšíhostroje - mobilního předtřídiče, při zachování maximální kvality výstupní frakce.

Příklady nasazení
Jedním ze zákazníků, kteří vsadili na jistotu, spolehlivosti a kvalitu, která se skrývá pod značkou HARTL, je i firma Petr Březina - APB Plzeň s. r. o. Firma Petr Březina - APB Plzeň s. r. o. vlastní tři čelisťové drtiče HARTL POWERCRUSHER PC1380J a jeden odrazový drtič HARTL POWERCRUSHER PC1310I. Všechny tyto drtiče nejvýkonnější řady HARTL POWERCRUSHER nasadila firma Petr Březina - APB Plzeň s. r. o. na demolici leteckých krytů, budov a rozjezdové dráhy letiště ŽATEC.


Během necelých 5 měsíců práce bylo vydrceno téměř 800 000 t stavebního odpadu – železobetonu, betonu, asfaltu a cihel, což dělá průměrný denní výkon více než 5 500 t. Výše uvedené údaje jsou jen potvrzením našeho tvrzení, že drtiče HARTL jsou vysoce kvalitní a spolehlivé stroje a jejichž pomocí lze dosáhnout opravdu ohromujících výkonů.
Autor: Jiří Hroch
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek