Dnes je 7.5. – svátek slaví Stanislav

Průmyslový veletrh ve Vídni

Zveřejněno: 26. 9. 2006

Největší technický vídeňský veletrh v Rakousku - VIENNA-TEC, který po jednou střechou spojuje 6 průmyslových veletrhů, včetně v Čechách dobře známého veletrhu INTERTOOL, se stává lákadlem pro české fi rmy, svazy a asociace z oboru průmyslu. Veletrh se uskuteční ve dnech 10. - 13. 10. 2006.

České subjekty z oboru průmyslu jsou už delší dobu velmi aktivní u našich jižních sousedů a není pro nás překvapením tak aktivní účast vystavovatelů a odborných návštěvníků z České republiky, - říká koordinátorka projektu v České republice, Ing. Romana Svátková.

Jako doprovodná akce proběhne dne 12. 10. 2006 kooperační den České republiky. Cílem akce je navázání obchodní spolupráce se zahraničními partnery především z Rakouska, ale také z Maďarska, Ruska, Ukrajiny, Běloruska, Slovinska. Kooperačního dne se zúčastní velký počet svazů a asociací, včetně Asociace inovačního podnikání ČR, Svazu českých a moravských výrobních družstev a také zastoupení CzechTrade v Rakousku.

Pro odborné návštěvníky, kteří nechtějí cestovat autem, vypravíme ve spolupráci s partnery na tento den 5 autobusů z různých regionů ČR. Například firma Wolf & Wlfel GmbH (http://wolf-woelfel.de) dobře známá a výborně zavedená společnost na území celé Německé spolkové republiky v oblasti inovací (reference společností: Bosch International, Siemens, SEW) pořádá v tento den - 12. 10. 2006 ve spolupráci se společností Schwarz & Partner CZ pro přední české VIP-experty v oboru průmyslu jednodenní autobusový zájezd z Prahy a Brna. Účast (včetně dopravy a vstupného) pro přihlášené VIP-experty z Čech a Moravy je zdarma.

Velmi aktivní jsou také přední česká média z technických oborů a stavebnictví - poprvé ve Vídni.

Na návštěvníky z různých států Evropy čeká mediapavilon českých odborných médií. Společný stánek českých médií umožňuje zahraničním odborníkům z různých odvětví průmyslu seznámit se s rozvojem a nabídkami těchto médií z České republiky.

Schwarz & Partner, spol. s r. o. - oficiální zastoupení veletrhu VIENNA-TEC, poskytne odborníkům z České republiky a ze Slovenska 12. 10. 2006 VIP vstupenky platné pro vstup na veletrh VIENNA-TEC.

Společnost Schwarz & Partner přes síť firem CEE Promotion všestranně pomůže k Vaší dobré orientaci ne pouze v EU, ale také v obchodním prostředí dynamicky se rozvíjející východní Evropy, včetně Běloruska, Rumunska, Ruské federace a Ukrajiny. Zajišťujeme také akvizice obchodních kontaktů v Německu, Rakousku, Slovinsku a Maďarsku. Nabízíme obchodní a marketingové informace, včetně průzkumu potenciálních zákazníků a partnerů, výběru a kvalifikace adres, telemarketingu v jazyce dané země a marketingové poradenství a studie. Připravíme a zorganizujeme pro Vás jednání s potencionálními obchodními partnery a doprovodíme Vás na obchodní schůzky v zahraničí. Naplánujeme a provedeme prezentaci Vaší společnosti, kompletně zajistíme účast Vaší firmy na veletrzích a tiskových konferencích, připravíme pro Vás tiskové texty a reklamu v odborných médiích v zahraničí.

Působíme na mezinárodních trzích od roku 1998 a máme dlouhodobé zkušenosti v tomto oboru. Pro to jsou naše služby připravovány na míru a záleží na cíli a vizi Vaší společnosti a skutečných potřebách individuálního zákazníka.

Veškeré další informace Vám poskytne společnost Schwarz & Partner CEE Promotion na kontachtech uvedených v hlavičce článku.

Autor: Lenka Kotlárová
Foto: Archiv firmy Schwarz & Partner, spol. s r.o.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek