Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 4.5. – svátek slaví Květoslav

Představení prodejní a servisní sítě Barum

Zveřejněno: 6. 11. 2006

Servisní a prodejní sí Barum tvoří společnosti Barum Continental s.r.o. a Barum Centrum Praha s.r.o. Obě společnosti pokrývají celé území České republiky. Jedná se o jedinou skutečně ucelenou prodejní a servisní sí na území České republiky. Společnost Barum Continental s.r.o. je součástí koncernu Continental, který je největším evropským výrobcem pneumatik.

Praha a střední Čechy

V Praze a středočeském regionu provozuje servisní a prodejní místa společnost Barum Centrum Praha s.r.o. Praha je pokryta devíti provozovnami a dalších jedenáct provozoven obsluhuje středočeský region, z celkového počtu poskytuje patnáct provozoven i servis pro nákladní vozidla. Společnost Barum Centrum Praha s.r.o. zaměstnává v současné době 230 zaměstnanců.


Mobilní servis pro manipulační techniku

Zbytek území České republiky

Ostatní území České republiky pokrývá svou sítí společnost Barum Continental s.r.o. Celkem 46 provozoven, v každém z bývalých okresních měst a ve větších regionech i v menších sídlech, nákladní servis je provozován na 25 místech. K dispozici je 151 servisních stání pro osobní vozy a 40 pro nákladní vozy. Společnost Barum Continental s.r.o. zaměstnává 4000 zaměstnanců.

Partnerské pobočky pro lepší dostupnost

Celá tato síť je ještě zahuštěna franchisovými partnery v místech, kde by dostupnost vlastních provozoven přesahovala 25 km.


Mobilní servis při práci

Kompletní nabídka pneumatik i služeb

Značky Barum a Continental tvoří základ nabídky sortimentu sítě Barum, v servisních provozovnách je ale i kompletní nabídka dalších značek, zejména koncernových jako Uniroyal, Semperit, General Tire a dále Michelin, Goodyear, Dunlop, Fulda, Firestone, Bridstone a dalších světových značek. Filozofie sítě Barum je postavena na neustálém zvyšování kvality poskytovaných služeb. Zaměstnanci jsou průběžně školeni tak, aby byli schopni každému zákazníkovi nabídnout optimální druh výrobku a služby. Díky průběžné výstavbě a modernizaci servisních provozoven se rozsah nabízených služeb neustále doplňuje. Všechny dislokace vozidel společností, jsme schopni obsloužit prostřednictvím našich provozoven. V případě naléhavé situace lze zabezpečit mobilní servis mimo provozovnu jak v pracovní dobu, tak i mimo pracovní dobu, o víkendech a ve svátcích. Pro tyto potřeby slouží dvě speciálně upravená vozidla.


Hydraulická ruka...

...je nezbytná

Mobilní servis pro stavební a těžební stroje

Skutečným bonbonkem je služba mobilního servisu pro stavební a těžební stroje, kde mnohdy váha pneu s diskem představuje hmotnost okolo jedné tuny. Jediný vůz v České republice, speciálně upravený pro servis těchto vozů, společnost Barum Centrum Praha s.r.o. představila na jaře loňského roku. Vůz je plně soběstačný, vybaven hydraulickou rukou, kompresorem a elektrocentrálou, tedy zdroji energie pro vysokotonážní hevery a montážní stroj. Vůz se, díky své velice dobré průchodnosti terénem a vybavením zajištujícím maximální bezpečnost práce, stal velice užívaným především stavebními společnostmi.

Mobilní servis pro vysokozdvižné vozíky a další manipulační techniku

Druhý vůz, který byl postaven rok předtím, má shodné vybavení, ale zde není součástí výbavy hydraulické ruka, ale lis na pneuservis plnopryžových pneu, užívaných na vysokozdvižných vozících a podobné technice.

Vyzkoušejte služby mobilního servisu

Centrum tohoto servisu je soustředěno a řízeno z servisní provozovny Barum Centrum Praha Smíchov, Nádražní ul. Možnost vyzkoušet si funkčnost mobilního servisu a prezentaci přímo na vašem pracovišti projednávejte s centrálou mobilního servisu na čísle 602 266 613.

Autor: Antonín Matys, ml.
Foto: Archiv firmy Barum Centrum Praha s.r.o.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek