Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Pracovní plošiny firmy EUROSTROJ SCHLAGER na veletrhu v Brně

Zveřejněno: 9. 4. 2009

Společnost EUROSTROJ SCHLAGER, s.r.o. působí již čtrnáct let především na poli prodeje, pronájmu a servisu pracovních plošin. Společnost nabízí pestrý sortiment pracovních plošin značek OMME, CTE, UpRight a mnohé další.

Doplňkovým okruhem k pracovním plošinám tvoří bohatý výběr rychlo stavitelných jeřábů značky FB GRU, dále minibagry, smykem řízené nakladače a dumpery MESSERSI a elek trocentrály GEKO.

Pro nadcházející mezinárodní stavební veletrh IBF v Brně má společnost EUROSTROJ SCHLAGER připraveno několik novinek.

Plošiny UpRight

Sortiment strojů se pro rok 2009 rozšířil a posílil o značku UpRight, která reprezentuje zejména širokou škálu samopojezdných kloub-teleskopických a teleskopických pracovních plošin, dále pak nůžkové plošiny, přívěsné a sloupové plošiny.

Stroje značky UpRight vynikají zejména svým bezkonkurenčním poměrem výkon/cena, jednoduchostí obsluhy a servisních zásahů díky minimalizaci použití složité elektroniky, a to vše bez újmy na kvalitě.

FAIRPLAY – pro každého poctivého zákazníka

Důležitá novinka, která pro EDDYHO SCHLAGERA vlastně žádnou novinkou ani není: EUROSTROJ SCHLAGER, s.r.o. sází v těchto těžkých časech na ještě lepší spolupráci mezi prodávajícím a zákazníkem!

Především jde EDDY SCHLAGEROVI o to, aby čeští zákazníci mysleli na spolupráci s firmami, u kterých zůstanou finanční prostředky v této zemi!

Firma EUROSTROJ SCHLAGER, s.r.o. je čistě českou firmou bez zahraničního kapitálu, tak jako mnohé a mnohé jiné firmy.

Další novinky

V rámci pronájmu strojů pro rok 2009 došlo k posílení a rozšíření nabídky zejména samopojezdných pracovních plo šin JLG ve výškách nad 20 m a malých stavebních strojů MESSERSI.

Veškerý sortiment, představující na stovku strojů, je pronajímán ze dvou dispečerských míst (viz v záhlaví článku). Kompletní přehled, včetně technických parametrů, je umístěn na našich internetových stránkách www.eurostroj.cz.

Pozvánka na Stavební veletrhy v Brně

Zájemce o pracovní plošiny a stavební techniku zve společnost EUROSTROJ SCHLAGER, s.r.o. ve dnech 21. až 25. dubna 2009 na brněnské výstaviště, kde na volné ploše A 007 bude předvádět zmíněné novinky a další stroje ze svého sortimentu.

Všechny vystavené exponáty budou prodejné za zvýhodněných podmínek.

1 Zpracováno z tiskových podkladů firmy
Autor: Ing. Hana Solařová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek