Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 3.5. – svátek slaví Alexej

POWER support s.r.o. staví na dlouholeté praxi a široké nabídce drtičů a třídičů

Zveřejněno: 19. 12. 2018

S cílem nabídnout komplexní podporu v oblasti prodeje a servisu drtičů a třídičů značky POWERSCREEN vznikla v České republice nová firma POWER support s.r.o. My, jakožto bývalí zaměstnanci společnosti POWERSCREEN ČR s.r.o, jsme se v této nové firmě rozhodli zúročit své dlouholeté zkušenosti v oboru a zajistit pro český i slovenský trh spolehlivé dodávky náhradních dílů a spotřebního materiálu, servisní služby a rovněž prodej nových strojů pro těžbu a zpracování surovin.

Společnost POWER support poskytuje zákazníkům servis v režimu 24/7

Přesto, že působíme na trhu teprve pět měsíců, navázali jsme za tu dobu spolupráci s celou řadou partnerů, kteří nám důvěřují a kterým bychom také tímto chtěli poděkovat.

Naše společnost uzavřela smlouvu o spolupráci s panem Jordanem Guirovem, který je autorizovaným zástupcem pro dodávky technologií skupiny TEREX GB Ltd. na český a slovenský trh. Uzavřená spolupráce se týká poskytování servisních služeb a náhradních dílů pro stroje POWERSCREEN i v záruční lhůtě. Náhradní díly a servis jsme ale schopni nabídnout také pro stroje jiných značek, například TEREX|FINLAY, SANDVIK, Extec nebo DSP. Naše specializace jsou obecně veškeré průmyslové drtiče a třídiče, které se používají v kamenoprůmyslu, při recyklacích a třídění komunálního a biologického odpadu.

Proč spolupracovat s POWER support?

Komplexní nabídka, zkušenosti, know-how, ale i rychlý servis 24 hodin 7 dní v týdnu a skladové zásoby celé řady náhradních dílů a spotřebního materiálu – to je výčet toho, co našim zákazníkům můžeme nabídnout. Vezmu-li to od začátku, v oblasti prodeje strojů a zařízení se můžeme pochlubit širokou nabídkou drtičů a třídičů pro kamenolomy a štěrkopískovny, dále recyklačních drtičů a třídičů; statických, semimobilních a mobilních strojů a zařízení určených na zpracování kameniva, stavebních odpadů, nebo odpadního dřeva. Umíme dodat i technologie na zpracování biologických a komunálních odpadů. V portfoliu nechybí linky pro praní písků, štěrkopísků.

V rámci další činnosti nabízíme firmám zpracování odpadního dřeva a komunálních odpadů metodou vícestupňového drcení. Tuto službu lze využít jak v našem areálu, tak smluvně kdekoli v České republice.

Areál firmy POWER support v Cholticích
Areál firmy POWER support v Cholticích

Spolehlivý servis usnadní vaše podnikání...

Jak už bylo řečeno výše, našim zákazníkům poskytujeme servis v režimu 24/7. K dispozici máme dva plně vybavené servisní vozy a naši servisní technici mají roky praxe a dokážou tak efektivně a rychle rozpoznat v podstatě jakoukoli závadu na vašem zařízení. Výhodou je také naskladnění běžných údržbových a náhradních dílů, které máme v naší centrále v Cholticích. Ostatní díly dodáváme zpravidla v horizontu hodin až dní, podle požadovaného komponentu.

Ekonomicky zajímavá může být pro některé zákazníky repase, generální oprava nebo tzv. „facelift” staršího stroje. I v této oblasti můžeme nabídnout své zkušenosti. V současné době pracujeme na několika takových zakázkách, které realizujeme v našem choltickém areálu.

Našim klientům vycházíme maximálně vstříc a vždy se pro ně snažíme nalézt optimální řešení. Potřebujete-li tedy nový drtič, třídič, rychlý servis, repasi nebo náhradní díly, obraťte se s důvěrou na nás.

Kontakt:

POWER support s.r.o., tel.: +420 724 496 964, e-mail: hrusa.tomas@email.cz, www.powersupport.cz

servis a náhradní díly: Roman Kysilka; tel.: +420 736 770 781; e-mail: servis.pws@gmail.com

Foto: POWER support s.r.o.

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek