Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

Nabídka otěruvzdorných dílů od společnosti RENOMAG spol. s r.o.

Zveřejněno: 12. 10. 2006

Společnost RENOMAG již od roku 1993 dodává ucelený sortiment dílů a služeb, které zvyšují životnost pracovních a podvozkových částí strojů a tím i hospodárnost a produktivitu práce. V nabídce lze najít vybavení pro stroje všech druhů a velikostí, od minibagrů přes rýpadla, nakladače, dozery až po největší těžební zařízení používaná v náročných podmínkách lomů a dolů.

RENOMAG dlouhodobě spolupracuje se společností Intertractor GmbH (členem skupiny ITM group řadící se k největším světovým výrobcům v oboru. Nyní s novým majitelem anglickou firmou Titan Europe Plc), která vyrábí a dodává kompletní pásové podvozky a jejich díly - řetězy včetně desek i bez, pryžové pasy, pojezdové i nosné kladky, vodící kola, ozubená hnací kola i skupiny segmentů atd. Kvalita těchto dílů je zaručena neustálým vývojem na základě zkušeností získaných od koncových uživatelů i požadavky odběratelů z řad výrobců strojů známých jmen, kteří je používají pro montáž v prvovýrobě.


Lžíce se zuby ESCO

Sortiment doplňují zuby různých systémů včetně adaptérů (např. UNI-Z), břity pro dozery, nakladače a gradery vhodné pro ekonomický provoz. Pro opravy a výrobu lžic jsou určeny indukčně kalené profily břitů různých tlouštěk a tvrdosti 230, 400 nebo 500 HB. Výborný poměr ceny a životnosti oceňuje mnoho zákazníků u zubových korunek SHARK.


Stánek společnosti RENOMAG spol. s r.o. na EXPO Mokrá

Další z partnerů, společnost Esco Corporation, zaujímá více než 40 let přední pozici mezi výrobci zubových systémů: od konického přes revoluční Helilok®/Vertalok® systém až po nynější SUPER V® se můžete vždy spolehnout na bezproblémovou funkčnost. Tento systém poskytuje plnohodnotnou paletu tvarů, která umožňuje zvolit optimální zub pro všechny práce. Ať pro skálu, jíl nebo zeminu SUPER V® nabízí nejlepší pronikavost, dlouhou životnost, tvarovou přesnost a snadnou manipulaci. Výhodou je rychlá výměna a spolehlivost, zvýšená produktivita, minimální prostoje, zvýšení zisku. V programu jsou i snadno výměnné mezizubové a navařovací VIDA prvky na ochranu vůči otěru tvrdosti min. 700 HBN, díly Max DRP® - zubové korunky, které lze nasadit na adaptery typu CAT® a Bucyrus Blades® - ryprové korunky a břity v kovaném nebo litém provedení i pro ty největší dozery. Produkty řady Posilok® najdete na 80ti procentech těch největších strojů na celém světě. Výrobky koncernu Esco jsou určeny pro uživatele, kteří pracují v náročných podmínkách a vyžadují kvalitu.


Lžíce se zuby ESCO

Ve svých výrobních prostorách společnost RENOMAG zhotovuje lžíce a lopaty dle specifikace zákazníků v kusové nebo malosériové výrobě. Konstrukce je prováděna v moderním 3D programu. Sortiment pokrývá všechny velikosti strojů na trhu v ČR. Používané materiály o tvrdostech 400 a 500 HB zaručují pevnost, dlouhou životnost a odolnost vůči otěru. Významnou roli hrají i profesionální opravy opotřebených lžic a lopat, kterou ocení a využijí zejména zákazníci z oblasti lomů, ale i stavebních firem.


Podvozkové díly I - trac na dozeru

Úzká spolupráce s výrobci, kvalitní servisní zázemí a odborné zkušenosti techniků společnosti RENOMAG zaručují zákazníkům, že spolupracují s dodavatelem, který nejen produkt prodává, ale postará se i o jeho případnou montáž a další provoz. V případě potřeby jsou na skladě k dispozici díly pro provedení rychlé opravy a několik servisních vozů. Pravidelnou diagnostikou a servisním zásahem lze i výrazně ušetřit. Například v běžném provozu zpravidla dochází k opotřebení pouzder řetězů (zejména u dozerů) v době, kdy ostatní díly podvozku jsou opotřebeny teprve zhruba na 50 %. Včasným otočením pouzder, výměnou těsniva a doplněním oleje lze životnost řetězů výrazně prodloužit a maximálně tak využít často nemalou investici, která byla při pořízení podvozku vynaložena.


Zuby Esco Super V®

Nabídku doplňují alternativní a originální náhradní díly za zajímavé ceny, filtry pro stavební stroje, oškrty do hydraulických kladiv, otěruvzdorné plechy v tabulích i výpalky z nich.


Zuby Shark

Služeb a produktů dodávaných společností RENOMAG využívá v současnosti více než 2 500 zákazníků.


Zuby I - cut
Autor: Petr Antoš
Foto: Archiv firmy RENOMAG spol. s r.o.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek