Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.4. – svátek slaví Vlastislav

NTC STAVEBNÍ TECHNIKA spol. s r.o.

Zveřejněno: 8. 4. 2009

Každá společnost vyrábějící vlastní sortiment výrobků klade důraz na inovativnost, na dobrý servis a prezentaci svých výrobků. NTC STAVEBNÍ TECHNIKA spol. s r.o. není výjimkou. V letošním roce otevřela svoji novou pobočku v Pardubicích a zahájila výrobu nové řady jednosměrných vibračních desek VD 15, VD 18 a VD 20, které se chystá představit na IBF v Brně.

Společnost NTC STAVEBNÍ TECHNIKA spol. s r.o., výrobce vibrační techniky, si je vědoma, že inovativnost je podstatným předpokladem konkurenceschopnosti výrobků na světovém trhu. Proto již od svého založení v roce 1991 investovala nemalé prostředky do budování vývojového oddělení. Základem této strategie bylo vybudovat tým špičkových odborníků zabývajících se vývojem nových a inovací stávajících výrobků. Tohoto cíle se podařilo dosáhnout a v současné době má společnost skupinu techniků schopnou řešit několik vývojových projektů současně.


Nová pobočka v Pardubicích

Novinky od NTC

Posledním ukončeným projektem a novinkou pro rok 2009 je v únoru zahájená výroba nové řady jednosměrných vibračních desek VD 15, VD 18 a VD 20. Tyto stroje jsou navrženy s ohledem k nejnovějším trendům v oboru malé hutnící techniky. Stroje jsou konstruovány jako univerzální s možností využití při hutnění sypkých materiálů jako jsou štěrky nebo písky podkladových vrstev komunikací, s použitím plastové podložky pro hutnění zámkových a kamenných dlažeb a s již integrovaným kropením pro hutnění balených směsí. Díky zvýšení pracovní frekvence vibrátoru bylo dosaženo zlepšení stability stroje a plynulosti chodu zejména na živicích. I celková konstrukce stroje je výrazně inovativní. Obzvlášť uložení rukojeti a kinematika jejího sklápění je zcela nová a je chráněná průmyslovým vzorem. Na celkovém úspěchu projektu má nemalou zásluhu spolupráce s designérskou kanceláří „Čadek design”, která je autorem nového designu.


Vibrační deska VD18

Mezi další výhody této řady strojů patří:

  • zaoblené hrany hutnící desky
  • centrální oko pro snadné zdvihání stroje
  • rám, který umožňuje snadnou manipulaci a zároveň chrání před poškozením
  • sklápěcí rukojeť
  • přepravní podvozek
  • plastová podložka (stejná jako pro ostatní jednosměrné desky NTC)

  • Vibrační deska VD20

    Nová pobočka v Pardubicích

    Přestože se výrobky společnosti NTC STAVEBNÍ TECHNIKA spol. s r.o. vyvážejí do celého světa, na spokojené zákazníky doma nezapomíná. V České republice prodej hutnící techniky realizuje prostřednictvím sítě 28 smluvních společností – dealerů, kteří působí v jednotlivých regionech a soustředí se na prodej konečným zákazníkům a firmám. Výjimku tvoří region východních Čech, kde je prodej realizován prostřednictvím vlastních prodejních středisek v České Skalici, Hradci Králové a od 1. 2. 2009 nově také v Pardubicích ve Stavebním centru Fáblovka.

    Hlavním cílem rozšiřování středisek NTC v rámci východních Čech je zkvalitnění služeb a rozšíření nabídky konečným zákazníkům a firmám.


    Pohled dovnitř pobočky

    Hlavní nabídku tvoří:


  • Prodej hutnící a stavební techniky NTC
  • Půjčovna stavebních strojů
  • více než 200 položek skladem
  • široký sortiment od ručního
  • nářadí až po velkou mecha- nizaci (velké zeminové a živičné válce, příkopové válce, minirypadla, rypadlo- nakladače atd.)
  • vysoká kvalita půjčované
  • techniky s důrazem na pravi- delný servis a obměnu strojů
  • Prodej ostatních stavebních strojů
  • Zastoupení značek HONDA, HITACHI, ATMOS, PERMON a dalších
  • Zastoupení velkých stavebních strojů TEREX, MUSTANG, HITACHI
  • Prodej doplňkového sortimentu – stolové a blokové pily, hladičky, ponorné vibrátory, vibrační lišty, shozy na suť, stavební míchačky, elektrocentrály, vysokotlaké myčky atd.
  • Typ  VD15VD 18VD 20
    Provozní hmotnostkg8595105
    Rozměry    
    Šířka hutnící deskyMm400500500
    Délka hutnící deskyMm580
    Výška max.Mm910
    Výška se sklopenou rukojetíMm765
    Vibrace    
    FrekvenceHz100
    Odstředivá sílakN151820
    Pojezd    
    Rychlost pojezdu vpřed/vzadm/min25
    Motor  HONDAHONDAHONDA
    Typ   GX 160GX 160GX 160

    Základní technická data

    Servis
  • Servis a prodej náhradních dílů a příslušenství
  • servis výrobků NTC a všech zastupovaných značek
  • servis velkých strojů – TEREX, MUSTANG, HITACHI, JCB a dalších
  • prodej alternativních náhradních dílů na JCB
  • prodej příslušenství – hydraulická bourací kladiva, lopaty, zuby a další
  • Kontakt na nové středisko v Pardubicích:

    Stavební centrum Fáblovka

    Hradecká 574 533 52 Pardubice-Staré Hradiště

    telefon: +420 466 260 269

    mobil: +420 725 879 130 e-mail: pardubice@ntc.cz url:www.ntc.cz

    Otevírací doba:

    Po–Pá: 6.30–15.30 hod.

    Vážení obchodní partneři, dovolujeme si Vás pozvat k návštěvě našeho stánku na 14. mezinárodním stavebním veletrhu v Brně ve dnech 21. 4. – 25. 4. 2009 Najdete nás na volné ploše P, ve stánku č. 004.

    Autor: Ing. Petr Ratsam
    Foto: Archiv firmy
    Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
    Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
     

    Nové

    Profesionální světlo pro profesionální práci

    Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

    Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

    Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

    Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

    Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek