Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 17.5. – svátek slaví Aneta

Novinky ze společnosti Ramirent

Zveřejněno: 15. 10. 2008

Přední finská společnost Ramirent, působící již padesát let v odvětví pronájmu stavebních strojů a malé mechanizace, je v současnosti leaderem mezi půjčovnami nejen v severských zemích, ale i ve střední a východní Evropě.

Česká republika je od roku 2006 jednou ze zastoupených zemí, kde společnost Ramirent zaujímá výsadní postavení s rozsáhlou sítí poboček.

Po pražské, brněnské a ostravské filiálce se v polovině letošního roku otevřela nová pobočka také v jihočeské metropoli České Budějovice.

Půjčovna se sídlem v Novém Vrátě, areál SBD v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment stavebních strojů a malé mechanizace včetně poskytnutí služeb i servisu v plném rozsahu.

Významné mezinárodní ocenění

Pro společnost Ramirent ČR byl loňský rok velmi úspěšný. Za dobu svého dvouletého působení na českém trhu se zařadila mezi nejsilnější půjčovny stavebních strojů.

Za své úsilí byla v lotyšské Rize začátkem září také odměněna, a to prestižním mezinárodním oceněním „Growth Company of the Year 2007”, které každoročně uděluje nejrychleji rostoucí společnosti prezident a CEO Ramirent Group, Kari Kallio.


Jednatel společnosti Ramirent ČR Jiří Plch přebírá ocenění „Growth Company of the Year 2007“ z rukou prezidenta a CEO Ramirent Group Kari Kallia

Výkonný a moderní stroj

Půjčovna Ramirent ČR v rámci svých poboček v Praze, Ostravě, Brně a Českých Budějovicích zařazuje do svého portfolia jen ty nejmodernější stroje. V General rental a specializovaných divizích zaměřených na výtahy, nůžkové plošiny, teleskopické manipulátory či lešení tak najdete vždy nějakou zajímavou novinku.


Novinkou půjčovny Ramirent v oblasti stavebních a zemních strojů je kolový nakladač VOLVO L20B, který usnadní práci zejména na stavbě nebo při údržbě komunikací.

Jednou z horkých tipů je kolový nakládač VOLVO L20B, který se výborně hodí pro práci ve stísněných prostorech. K dalším výhodám patří mimořádně kompaktní rozměry, robustní styl celého nakládače a účinná souběžná táhla pro ovládání. Malý, avšak moderní nakladač disponuje pohodlnou kabinou pro operátora a dalšími vlastnostmi, které zlepšují jeho výkonnost.

Navštivte nás na našich pobočkách: Praha, Brno, Ostrava, České Budějovice. Další informace naleznete na www.ramirent.cz

Autor: Jiří Plch
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Inspirujících 30 let společnosti NorWit. Z garážové firmy k respektovanému dodavateli stavební techniky

Zveřejněno 17.5. Společnost NorWit, s.r.o., která patří k zavedeným tuzemským dodavatelům stavební techniky, oslaví brzy 30 let na trhu. Její historie je příběhem o tom, jak se z garážové firmy založené na počátku devadesátých let postupně stala respektovaná… celý příspěvek

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek

Přivítejme řadu F-LINE. Černý kůň v segmentu nákladních vozidel pro stavebnictví vstupuje na trh

Zveřejněno 13.5. V České republice prostřednictvím oficiálního importéra značky Ford Trucks, společnosti F TRUCKS a.s., začíná prodávat dlouho očekávaná řada nákladních vozidel F-LINE. Nové modely budou dostupné jako silniční nákladní vozidla, vozidla pro… celý příspěvek