Dnes je 7.5. – svátek slaví Stanislav

Novinky ve značce Techking

Zveřejněno: 27. 6. 2008

V minulých číslech časopisu jsme podrobně informovali o pneumatikách čínského výrobce Techking, jež dodává společnost Mands International s.r.o. Tyto pneumatiky jsou vhodné především pro stavební a důlní stroje.

Koncem dubna si mohla odborná veřejnost prohlédnout pneumatiky Techking na Stavebních veletrzích v Brně, kde společnost Mands International s.r.o. vystavovala společně s firmou dovážející do České republiky americké scrapery a traktory pod značkou Challenger.

Jelikož se jednalo o jedinou firmu, která na této výstavě prezentovala pneumatiky pro stavební techniku, těšil se stánek na volné ploše velké pozornosti návštěvníků.

Zájem byl především o pneumatiky pro mobilní jeřáby (14,00R25 a 16,00R25 v dezénech ETGC) a o pneumatiky s vyšším dezénem L5 ETLDD2 nebo ETDL5.

Další inovace

Techking připravil pro své zákazníky další rozšíření sortimentu a to v milimetrové řadě v dezénu ETADT, který jsme již v minulosti představili. Dezén určený pro použití v povrchových dolech na damperech nebo při budování dálnic na scraperech.


Doposud se tento dezén vyráběl pouze ve třech rozměrech (26,5R25, 29,5R25 a 29,5R29). K těmto rozměrům nyní přibyly další dva a to 750/65R25 a 875/65R29. Oba dezény jsou typu E3/L3 a jsou opět k dispozici ve dvou variantách směsí, H2 s vyšší odolností proti zahřívání a C1 zvláště odolnou proti průrazům.

Veletrh EXPO Mokrá 2008

Další akcí, kde je v nejbližší době možné pneumatiky značky Techking vidět, bude výstava v povrchovém dole EXPO Mokrá”, která se koná ve dnech 10. až 12. června.


Nové pneumatiky Techking v dezénu ETADT na Stavebních veletrzích v Brně

Zde bude firma Mands International s.r.o. vystavovat pneumatiky především pro povrchové doly a bude prezentovat i první výsledky z exploatace tak, aby si zákazníci mohli udělat reálný obrázek o dosahovaných motohodinách jednotlivých typů pneumatik, o zkušenostech z provozu, atd.

Samozřejmostí je již tradiční účast firmy na největší pneumatikářské výstavě na světě v německém Essenu, která se konala od 20. do 23. května 2008.

Autor: Ing. Martin Sedláček
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek