Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nové radiální OTR pneumatiky CAMSO

Zveřejněno: 18. 7. 2018

Kvalitní a prověřené značky přináší ČEMAT do České a Slovenské republiky už přes 20 let. Například nejnovější radiální pneumatiky společnosti CAMSO, které disponují mnoha přednostmi.

OTR pneumatika CAMSO, ilustrační foto (zdroj: CAMSO)

Kanadská společnost CAMSO (dříve Camoplast Solideal) je druhým největším světovým výrobcem prémiových pneumatik, pásů a pásových systémů se zaměřením v oblasti manipulační, stavební a zemědělské techniky. Zdokonaluje své produkty dle požadavků zákazníků a potřeb pro konkrétní stroje, povrch nebo práci. ČEMAT trading spol. s.r.o. je výhradní distributor této značky a jejích výrobků pro Českou a Slovenskou republiku.

Letos CAMSO přináší na trh pneumatiky nové generace, které splňují všechny požadavky kladené na práci v oblasti stavební techniky. Mezi ně patří uzpůsobení pneumatik na konkrétní typ terénu či jejich zátěž, zvýšení životnosti pneumatik a zlepšení odolnosti proti průrazům. Vybrali jsme pro Vás pár zajímavých typů.

MPT 532R

Jde o vysoce odolné trakční radiální pneumatiky poskytující stabilitu a zároveň minimalizující zhutnění půdy. Přednostmi jsou rovnoměrné sjíždění, vynikající trakce, agresivní dezén.

MPT 753

Toto jsou nové univerzální pneumatiky s dlouhou životností, navržené pro poskytování lepší trakce v různých aplikacích bez snížení kvality jízdy. Excelentní odolnost a spolehlivost zajišťují maximální životnost.

MPT 553R

Víceúčelové radiální pneumatiky s dlouhou životností, optimalizované pro výkon na smíšených površích, nabízejí lepší stabilitu, komfort a odolnost vůči průrazům.

TM R4

Poskytuje neporovnatelnou životnost a trakci při použití v těžkém terénu. Vylepšené čištění a stabilita umožňují maximalizovat její výkon. Je velmi robustní díky mohutným blokům dezénu a tuhé kostře.

Autor: Michaela Krestová
Foto: ČEMAT trading, CAMSO
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek