Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Největší zakázka v historii společnosti Bobcat CZ, a.s.

Zveřejněno: 4. 4. 2019

Autorizovaný obchodní zástupce značky Bobcat v České republice, společnost Bobcat CZ, a.s., zrealizoval v těchto dnech největší zakázku ve své historii. Pro Stavebniny DEK a.s. dodal celkem 51 ks mini-rýpadel Bobcat v hmotnostní kategorii 0,8 t až 8,5 t a 17 ks smykem řízených nakladačů Bobcat model S530. K slavnostnímu podpisu smlouvy a předání části strojů došlo počátkem března tohoto roku v sídle společnosti Bobcat CZ, a.s. v Praze 9.

Bobcat dodal stavebninám DEK 51 mini-rýpadel a 17 smykem řízených nakladačů

Stroje Bobcat pro společnost Stavebniny DEK a.s. byly z velké části vyrobeny v závodě Doosan Bobcat EMEA s.r.o. v Dobříši, který byl otevřen v září 2007 a je určen na výrobu malých a středních nakladačů a minirypadel o hmotnosti do 5,5 t. Na přání zákazníka stroje sjely z výrobní linky rovnou v jeho firemní červené barvě. Síť 71 poboček Stavebnin DEK je rozmístěna po celém území ČR a pokrývá všechna regionálně významná města.

Smlouvu o dodávce strojů podepsali zástupci firem Bobcat CZ, a.s. Ing. Petr Hejduk, předseda představenstva a ing. Radek Horský, člen představenstva, za společnost Stavebniny DEK a.s. dále ing. Radek Vít, ředitel společnosti a ing. Michal Švejcar, ředitel divize půjčovna strojů. Podrobnosti o hodnotě zakázky nebyly zveřejněny.

Mini-rýpadla Bobcat těsně před předáním
Mini-rýpadla Bobcat těsně před předáním

Krátce o společnosti Bobcat CZ, a.s.

Společnost byla založena v roce 2000 a v minulém roce se specializovala pouze na kompaktní stroje Bobcat. Prodává od smykem řízených nakladačů, minibagrů, teleskopických manipulátorů, pásových nakladačů až po více než 55 druhů příslušenství ke všem těmto strojům. Značka Bobcat oslavila v loňském roce již 60 let od zahájení výroby prvního smykem řízeného nakladače na světě, kterým byl model M400.

Prostřednictvím svých snadno dostupných deseti obchodně-servisních středisek rozmístěných po celé České republice a více než 49 kvalifikovaným servisním technikům vybavených servisními vozy zajišťuje prodej, servis, pronájem, školení obsluh, dodávky náhradních dílů těchto špičkových strojů včetně jejich příslušenství pro více než 2 800 svých zákazníků. Špičkové produkty, silná podpora a zázemí výrobce přímo v České republice v Dobříši jsou zárukou kvality a spolehlivosti. Společnost dbá na spokojenost svých zákazníků, což ji nutí k neustálému zlepšování svých služeb.

V současné době společnost svým rozsahem činnosti pokrývá celé území České republiky a je významným hráčem na trhu kompaktních strojů.

Zákazníkům, kteří kupují nové nebo i použité stroje Bobcat, je společnost schopna nabídnout několik forem financování – od finančního nebo operativního leasingu, splátkového prodeje, přes odkup starého stroje jakékoliv značky na protiúčet, či dlouhodobý pronájem stroje a příslušenství z vlastní rozsáhlé půjčovny.

Více než 18 let trvající spolupráce se světovým výrobcem strojů, jehož špičkové produkty a silná podpora jsou zárukou kvality a spolehlivosti, je zavazující. Spokojenost zákazníků je tím hlavním cílem společnosti a nutí ji neustále zkvalitňovat služby. Díky této strategii se jí podařilo vytvořit dobře fungující prodejní a servisní systém, jenž stroje nejen prodává, ale stará se o ně po celou dobu jejich životnosti. A to je zajisté i důvod, proč se jí podařilo uzavřít tak významnou zakázku. Blahopřejeme.

Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Tomáš Herzog a Bobcat CZ
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek