Dnes je 8.5.

Kompresory a elektrogenerátory Ingersoll Rand od firmy Bobcat CZ a.s.

Zveřejněno: 3. 7. 2008

Ingersoll Rand je výrobce ze skupiny Doosan Infracore. Zabývá se mj. výrobou kompresorů, záložních elektrocentrál a elektrogenerátorů. V České republice se stala jeho autorizovaným zástupcem společnost Bobcat CZ, a.s. Díky ní jsou produkty Ingersoll Rand nabízeny ve všech 11 pobočkách firmy Bobcat CZ a.s. po celé republice s profesionálním servisem.

Elektrogenerátory a záložní elektrocentrály společnost Ingersoll Rand vyrábí a dodává do České republiky ve výkonové řadě od 8 kVA až po 500 kVA, viz obr. 1.

Mobilní i stacionární šroubové kompresory pak ve výkonnostní řadě od typového označení 7/20 až po 25/330. Pro snadnou orientaci v produktové řadě Ingersoll Rand značí své výrobky tak, aby vždy odpovídaly hodnotám výdejového tlaku vzduchu. Například mobilní šroubový kompresor typového označení 7/20 má výkon 7 bar/2,0 m3/min.


Obr. 1: Produktová řada elektrogenerátorů a záložních elentrocentrál Ingersoll Rand

Kvalitní autorizované zastoupení

Velmi důležitá je pro tuzemského zákazníka a potenciálního zájemce o produktový sortiment společnosti Ingersoll Rand také další skutečnost. Podařilo se totiž sjednat dohodu, podle níž bude společnost zastupovat v České republice společnost Bobcat CZ, a.s. a to na úrovni autorizovaného prodejce a servisu.

Profesionálně vyškolený servisní personál firmy Bobcat CZ, který je nyní specializován i na celou produktovou řadu společnosti Ingersoll Rand, je nejlepším předpokladem, že všichni v celém realizačním řetězci uspějí, zejména však, že zákazník získá nákupem stroje dlouhodobou a bezproblémovou službu.


Obr. 2: Mobilní šroubové kompresory s příslušenstvím jako jsou pneumatická sbíjecí kladiva a pneumatické vrtačky reprezentují výrobkovou řadu Ingersoll Rand

Zkušenost přední světové značky

Společnost Ingersoll Rand, která patří, jak již bylo řečeno, k investiční a produkční skupině Doosan Infracore, byla založena v roce 1896 a její počátky spadají již do roku 1871! Jde tedy o výrobce, který má dlouholetou tradici a zkušenost. Její mateřská společnost Doosan Infracore docílila v roce 2007 hrubý tržní obrat 4,9 mld. USD a patří k tzv. „velkým hráčům” na poli stavebních strojů a výrobců technologií.


Obr. 3: Zajímavými produkty Ingersoll Rand jsou světelné stožáry a světelné balóny

Záruka a servis

Na mobilní šroubové kompresory je poskytována záruka na hlavní komponenty 5 let nebo 10.000 motohodin (podle toho co nastane dříve) a to za předpokladu dodržování servisních intervalů a náplní předepsaných výrobcem. Dále na prodejních a kontaktních pobočkách společnosti Bobcat CZ, a.s. naleznete nářadí a příslušenství jako jsou pneumatické sbíjecí kladiva a pneumatické vrtačky, viz obr. 2, světelné stožáry a světelné balóny, viz obr. 3.

Produkty z výrobní řady společnosti Ingersoll Rand je možno také zapůjčit. Tuto službu uvítají jak drobní podnikatelé, tak i velké národní a nadnárodní společnosti. Díky této službě si zákazníci mohou dovolit využívat stroje a nářadí bez nutnosti dlouhodobého investování finančních prostředků.

1 Redakčně upravil RNDr. Jiří Hejhálek
Autor: Jan Vostatek
Foto: Archiv Bobcat CZ, a.s.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek