Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 29.4. – svátek slaví Robert

Koltico – letní slevy a dokonalý servis pro své zákazníky

Zveřejněno: 14. 7. 2005

Lákají Vás sezónní slevy pneumatik? U firmy Koltico s.r.o. z Holešova nabízí sortiment pneumatik se zajímavými letními slevami. Kromě pneumatik vlastní výroby firma dodává pneumatiky Rekord od stejnojmenného výrobce ze Srbska.

Přišlo léto a zemní práce, stavební činnosti a další aktivity s ním související jsou v plném proudu. V přímé úměře ke zvýšení těchto aktivit je opotřebení techniky, především pneumatik.

Z těchto důvodů přichází holešovská firma Koltico se sezónními slevami, které alespoň trochu sníží náklady na údržbu strojů. Se slevou jsou nabízeny pneumatiky zahraničních firem, které mají jako hlavní náplň své výroby pneumatiky pro stavební a industriální stroje, určené do obtížných terénů. Slevy jsou uplatňovány na uvedené typy a rozměry pneumatik, přičemž v prvním sloupci je původní cena a ve druhém avizovaná sleva. Snížení cen je poskytováno pouze do vyprodání zásob.

Uvedené ceny jsou v Kč a bez DPH

Výčet zlevněných pneumatik je pouze zlomkem celkové produkce firmy Koltico, která nabízí nejširší sortiment plášťů, disků i hotových kol, určených nejen pro industriální a stavební účely, ale také pro zemědělství, dopravu a komunální techniku. V této souvislosti je také zapotřebí upozornit na novou značku v nabídce firmy Koltico. Jedná se o srbské pneumatiky Rekord, které si po více než tříměsíční zkušenosti na českém trhu získaly mnoho příznivců. Tato obliba je nasnadě: jedná se o špičkovou kvalitu za příznivé ceny. Kromě cenové politiky firma Koltico nezapomíná na rozvoj co nejúplnějšího servisu pro své zákazníky. Otevřela nové prostory v Holešově u Zlína, kde disponuje rozsáhlými skladovacími prostorami, takže může většinu své produkce dodat zájemcům prakticky okamžitě. Samozřejmostí je dovoz zboží až k zákazníkovi. Do stejné kategorie – vše pro zákazníka – patří zprovoznění pneuservisu. I tato služba má výrazný akcent – ceny za namontování pneumatik zakoupených u společnosti Koltico jsou opět pod celostátním průměrem.

Nosný program společnosti Koltico je sice v obouvání speciální techniky, na druhé straně je ovšem připravena uspokojit zájemce o jakýkoliv druh pneumatik, disků nebo kompletních kol. Díky odbornému zázemí může také kvalifikovaně poradit a doporučit nejlepší obutí pro jakoukoliv příležitost. Stačí zvednout telefon a vytočit číslo 573 395 140, nebo navštívit firmu Koltico přímo v Holešově, pouhých deset kilometrů od Zlína.

Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek