Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 4.5. – svátek slaví Květoslav

Koltico – jarní slevy a dokonalý servis pro své zákazníky

Zveřejněno: 11. 5. 2005

Nevíte, jaké pneumatiky obout pro zahájení jarních prací? Firma Koltico z Holešova přichází se zajímavou nabídkou. Kromě pneumatik, které měla firma doposud ve své nabídce, začala nyní importovat také pneumatiky Rekord (Srbsko) od stejnojmenného výrobce.

Konečně nastalo jaro a s ním spojené zahájení zemních prací, stavebních činností a dalších aktivit souvisejících s lepším počasím. Každý ví, že do promoklého a zimou zdevastovaného terénu je zapotřebí přezout čtyřkolové pomocníky do odpovídajícího obutí. A z těchto důvodů přichází holešovská firma Koltico s jarními slevami, které alespoň trochu sníží náklady na údržbu nezbytných mechanizmů. Ve slevě jsou nabízeny pneumatiky zahraničních firem, které mají jako hlavní náplň své výroby pneumatiky pro stavební a industriální stroje, určené do obtížných terénů. Slevy jsou uplatňovány na uvedené typy a rozměry, přičemž v prvním sloupci je původní cena a ve druhém avizovaná sleva. Snížení cen je poskytovány pouze do vyprodání zásob.


Uvedené ceny jsou bez DPH

Výčet zlevněných pneumatik je ovšem pouze zlomkem celkové produkce firmy Koltico, která nabízí nejširší sortiment plášťů, disků i hotových kol, určených nejen pro industriální a stavební účely, ale také pro zemědělství, dopravu a komunální techniku. Tato nevšedně rozsáhlá nabídka má jeden sjednocující prvek – nízké ceny, které při špičkové kvalitě ani zdaleka nedosahují zavedený standard na českém trhu.

Kromě cenové politiky firma Koltico nezapomíná na rozvoj co nejúplnějšího servisu pro své zákazníky. Otevřela nové prostory v Holešově u Zlína, kde disponuje rozsáhlými skladovacími prostorami, takže může většinu své produkce dodat zájemcům prakticky okamžitě. Samozřejmostí je dovoz zboží až k zákazníkovi. Do stejné kategorie – vše pro zákazníka – patří zprovoznění pneuservisu, k němuž dojde v nejbližší době. I tato služba má výrazný akcent – ceny za namontování pneumatik, zakoupených u společnosti Koltico, budou opět pod celostátním průměrem. své zákazníky Další výraznou aktivitou společnosti Koltico je navazování dalších kontaktů na evropské výrobce pneumatik.
Výsledkem této snahy bylo zimní jednání s firmou Rekord ze Srbska – Černé Hory, které skončilo uzavřením smlouvy o výhradním zastoupením srbského výrobce firmou Koltico na českém trhu. Pneumatiky Rekord můžeme najít na nejrůznější kolové technice předních výrobců a přes tuto různorodost mají pláště jeden společný jmenovatel – špičkovou kvalitu, která již nyní vyhovuje standardům EU, a velmi příznivé ceny.
Nosný program společnosti Koltico je sice v obouvání speciální techniky, na druhé straně je ovšem připravena uspokojit zájemce o jakýkoliv druh pneumatik, disků nebo kompletních kol. Díky odbornému zázemí může také kvalifikovaně poradit a doporučit nejlepší obutí pro jakoukoliv příležitost. Stačí zvednout telefon a vytočit číslo 573 395 140, nebo navštívit firmu Koltico přímo v Holešově, pouhých deset kilometrů od Zlína.
Autor: Jan Trávníček
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek