Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

ISUZU přiváží nový D-MAX na český trh. K dispozici bude s karoserií Single Cab, Space Cab a Double Cab

Zveřejněno: 19. 2. 2021

Sedmá generace nového pick-upu byla kompletně přepracována opticky i technicky. Společnost ISUZU investovala do nového modelu DMAX více než čtyři miliony zkušebních kilometrů a šest let vývoje. Výsledkem je nejpokročilejší a nejmodernější vozidlo, jaké kdy ISUZU vyrobilo.

Pick-up D-Max 4×4 může připojit i přívěs o celkové hmotnosti 3500 kg.

Nový D-MAX je již celosvětově úspěšným příběhem a nastavuje nové standardy jako lídr na trhu v Thajsku, který je po USA druhým největším trhem pickupů na světě.

Ocenění za vysoký bezpečnostní standard

V náročném nárazovém testu EURO NCAP získal pick-up Isuzu D-Max nejvyšší možné hodnocení 5 hvězdiček. Robustnost, flexibilita a možnosti přizpůsobení se zaměřují na flotily, obce, řemeslné podniky, komunální služby, živnostníky, soukromé osoby i rodiny. Kompletně přepracované a modernizované standardní vybavení celé řady zdůrazňuje bezpečnost, kvalitu a pohodlí. Vedle pracovního nasazení i v náročném terénu míří také na životní styl a potřeby soukromých zákazníků, jako jsou rodiny a dobrodruzi. Kromě toho lze v novém modelu najít základní hodnoty legendárního tahouna od ISUZU, které jsou nezbytné pro flotilové zákazníky, obce, zahradníky a krajináře i řemeslné podniky.

Pracovní verze D-Max L s karoserií Single Cab je v nabídce s pohonem 4×2 nebo 4×4.
Pracovní verze D-Max L s karoserií Single Cab je v nabídce s pohonem 4×2 nebo 4×4.

Robustnost, spolehlivost a téměř neomezené možnosti přizpůsobení

Nejnovější autonomní bezpečnostní systémy a asistenční systémy řidiče, jako jsou pokročilé asistenční systémy ISUZU (ADAS), jsou standardem celé řady. Tyto komplexní bezpečnostní a asistenční funkce podporují řidiče a výrazně zvyšují úroveň bezpečnosti cestujících, chodců, cyklistů a dalších účastníků silničního provozu. Karoserie a podvozek byly rozsáhle přepracovány, aby byla zajištěna robustnost, která zlepší mobilitu v terénu, odolnost a výkon. Společnost ISUZU navíc upravila zavěšení kol pro nejextrémnější podmínky a nabízí tak řidičům lepší jízdní vlastnosti, ovladatelnost a větší pohodlí jak na silnici, tak i v terénu.

Nový D-MAX je vybaven zcela přepracovaným přeplňovaným vznětovým motorem 1,9 litru ISUZU a splňuje emisní normu EURO 6d. Vyvinuté hnací ústrojí s výkonem 120 kW/360 Nm umožňuje celkovou hmotnost přívěsu až 3,5 tuny. K dispozici jsou konfigurace pohonu 4×2 i 4×4 a dle úrovně výbavy manuálně řazená nebo automatická šestistupňová převodovka. Nový D-MAX navíc standardně nabízí nové technologie a funkce konektivity. Kromě nejmodernějšího informačního a zábavního systému zůstává řidič informován o nejnovějších systémech vozidla prostřednictvím multiinformačního dotykového displeje, který zobrazuje údaje o spotřebě paliva a dojezdu, stejně jako sekvence nabídky ADAS.

Varianty karoserie a vybavení

Nový D-MAX bude k dispozici s karoserií Single Cab, Space Cab a Double Cab a ve čtyřech variantách výbavy: L, LS, LSE a nový špičkový model V-CROSS. Základem je ryze pracovní verze D-MAX L, která nabízí užitečné zatížení až 1,1 tuny. D-MAX LS boduje elektricky přepínatelnou uzávěrkou diferenciálu, vyhříváním sedadel vpředu a parkovacím asistentem vzadu. D-MAX LSE, který je k dispozici jako Double Cab i Space Cab, nabízí ještě větší komfort a funkce se 7palcovým informačním a zábavním systémem s rádiem DAB+, bezdrátovým systémem Android Auto™ a Apple CarPlay® a také dvouzónovou automatickou klimatizací, Bi-LED světlomety s denními LED světlomety, efektní litá kola o rozměrech 7,5 J × 18 palců a mnoho dalších doplňků. Vlajkovou lodí nové řady D-MAX je V-CROSS s karoserií Double Cab. Tento model těží z dalších funkcí, jako je 9palcový informační a zábavní systém, osm reproduktorů a bohatý interiér v černé barvě s koženými prvky. Moderní výrazné prvky vnějšího designu jsou navíc zdůrazněny rozšířenými blatníky.

Autor: Mgr. Jiří Krenar
Foto: ISUZU
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek