Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 2.5. – svátek slaví Zikmund

Dravý a významný hráč na trhu stavebních strojů

Zveřejněno: 15. 4. 2008

Společnost Donau Trading se již od roku 1997 zabývá pod svou zavedenou značkou výkupem, prodejem i půjčováním nových i použitých stavebních strojů včetně prodeje náhradních dílů, oprav a servisu těchto strojů. V její nabídce najdeme široké spektrum stavebních strojů světových značek , které pokrývá praktický celý stavební sektor.

Nabídka zahrnuje například kolové nakladače, hydraulické demoliční kleště pro stavební stroje , speciální kráčivá rypadla, hydraulická bourací kladiva pro stavební stroje, pásová i kolová rypadla, teleskopické manipulátory, minirypadla, grejdry, dempry, rypadlonakladače, dozery, smykem řízené nakladače pásové i kolové, mobilní drtiče a třídiče, innovativní beranidla s bočním úchopem (oceněná Nobelovou cenou za technický pokrok) a hydraulické dvousloupové ruky.

Servisní služby

Odborně zaškolení servisní technici mají dlouholeté zkušenosti se servisem i obsluhou stavebních strojů a zařízení. Servisní technici jsou vybaveni kvalitním značkovým nářadím i diagnostickými přístroji. Školení servisních techniků probíhají pravidelně a to u výrobců.

Díky vlastnímu skladu spotřebních a náhradních dílů je možné velmi rychle reagovat na potřeby zákazníků. Firma používá pouze originální náhradní díly, případně je schopna navíc dodat originálně repasované náhradní díly. Ostatní díly jsou k dispozici z centrálních skladů od naších dodavatelů (výrobců) a to do 24–48 hod. TNT službou.

Významní partneři

Společnost Donau Trading je autorizovaným importérem stavebních strojů a zařízení (speciálních příslušenství): SANDVIK, ROCKSTER, EUROMACH, CORMACH, MOVAX, VTN, významných světových značek. Patří jsem dnes již i jihokorejská společnost Doosan Infracore (DOOSAN znamená ve volném překladu z korejštiny - vrchol hory), známa především těžkou stavební technikou svými nakladači DL300, 400, 500, pásovými a kolovými rypadly DX300, 420, 520, 140W, 190W, 210W a minirypadly nové generace DX27Z a DX35Z.

Významným měsícem v historii firmy Doosan Infracore se stal červenec 2007, kdy firma získala do svého portfólia známou americkou jedničku v kompaktní třídě firmu Bobcat.

Jednalo se o největší zámoř skou akvizici v korejské historii. Díky této významné transakci se firma Doosan Infracore dostala mezi sedm největších světových výrobců stavebních strojů a míří dnes již do první TOP 5 Worldwide.

Pozvánka na „Mezinárodní stavební veletrh” konaný v Brně 22.–26. 4. 2008

Své vážené stálé i potenciální nové zákazníky zve srdečně společnost DONAU TRADING s.r.o. na brněnské výstaviště, zde bude mít svou expozici na volné ploše R1 – naproti vstupní bráně číslo č. 8, kde bude předvádět vybrané stroje ze svého sortimentu.

Autor: Ing. Hana Solařová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek