Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Demoshow strojů pro zimní údržbu cest a silnic

Zveřejněno: 5. 2. 2009

Půjčovna strojů The Cat Rental Store společnosti Phoenix-Zeppelin připravila pro zájemce o zapůjčení strojů a aplikací pro zimní údržbu komunikací jejich představení přímo v místě použití. Celá akce proběhla koncem ledna na hlavním parkovišti P1 ve Špindlerově Mlýně. Zájemci měli možnost stroje nejen vidět pracovat v náročném zimním prostředí, ale také si stroje sami vyzkoušeli při práci. Představily se zde stroje vhodné pro zimní údržbu Caterpillar 272C, 277C, 256C, 906 H, a traktory Challenger MT545B a MT455B.

Představení strojů přímo v místě použití usnadňuje klientům rozhodnutí, který typ stroje je právě pro ně vhodný. Zimní představení strojů z nabídky firmy Phoenix-Zeppelin je zaměřeno především na zákazníky naší půjčovny The Cat Rental Store,” upřesnila Michaela Hanzlíková, manažerka marketingové komunikace Phoenix-Zeppelin. „The Cat Rental Store nabízí možnost zapůjčení strojů nejen z oblasti stavebnictví, zemědělské techniky, ale i různých strojů a zařízení pro komunální služby, péči o zeleň, lesnictví, průmyslovou a těžební výrobu a samozřejmě pro drobné stavebnictví a kutili svoji širokou nabídkou nářadí a drobné mechanizace„ doplnila Michaela Hanzlíková.

Služeb půjčovny využívají především zákazníci, kteří potřebují stroje pouze na určité období v roce, a není pro ně efektivní investovat do jejich nákupu. To se týká právě strojů pro zimní údržbu cest, parkovišť a jiných veřejných prostranství městskými úřady, hotely a dalšími subjekty.


Smykem řízený nakladač pásový 277C se sněhovou frézou SR21

Smykem řízené nakladače při práci s lopatou, kloubový nakladač se smetákem.

Pásový smykem řízený nakladač s frézou na sníh.

Malé kompaktní stroje i traktory

Na zimní demoshow ve Špindlerově Mlýně společnost Phoenix-Zeppelin představila z nabídky půjčovny The Cat Rental Store stroje Caterpillar 272C, 277C, 256C a 906H, které patří do skupiny malých kompaktních strojů a jsou vhodné pro zimní údržbu cest a silnic. Stroje se představily s příslušenstvím pro zimní údržbu při odklízení sněhu a čištění komunikací po zimních posypech, a to s frézou, radlicí a koštětem.


Traktor Challenger MT545B s čelní radlicí

Dále svou práci v zimním období ukázaly traktory značky Challenger, řady MT545B a MT455B, s radlicí na úklid sněhu a rozmetadlem štěrku pro posyp cest.

Půjčovny The Cat Rental Store společnosti Phoenix-Zeppelin mají pobočky již na 11 místech v rámci celé České republiky a nabízejí zákazníkům velké portfolio strojů a zařízení.


Traktor Challenger MT455B se zadní úhlovou radlicí

Traktory Challenger s radlicí

Informace o společnosti

Phoenix–Zeppelin, spol. s r.o. – výhradní prodejce stavebních strojů, energetických systémů a zařízení značky Caterpillar, manipulační techniky Hyster, zemědělské techniky Challenger, hutnící techniky Weber MT, třídících a drtících zařízení značky MFL.

Phoenix-Zeppelin má na českém trhu již čtyřicetiletou historii a patří do celosvětové skupiny Zeppelin GmbH. Vyniká především úplností nabídky pro zákazníky, kdy prodej strojů a zařízení doplňuje například servisními službami, zajištěním náhradních dílů, nabídkou různých možností financování apod.

Autor: Michaela Hanzlíková
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek