Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 5.5. – svátek slaví Klaudie

DAF – předváděcí akce vozů společností NAPA TRUCKS a TRUCK TRADE

Zveřejněno: 31. 8. 2007

Vozidla značky DAF se stále více prosazují ve stavebním segmentu, kde je v minulosti nebylo možno potkávat příliš často. V této souvislosti byly uspořádány předváděcí akce, které měly ukázat přednosti vozidel DAF určené právě pro stavebnictví. Naše redakce byla rovněž pozvána a o své zážitky se nyní pokusí s Vámi podělit.

Pískovna Ujkovice

První akce se konala v těžkém terénu pískovny Ujkovice ve dnech 25.–26. května 2007. Prohánělo se zde několik vozidel CF 6x4 a 8x4 a lákala ke svezení zákazníky obchodní firmy NAPA TRUCKS s.r.o., sídlící v Pardubicích.

Po celý den byla zákazníkům k dispozici k prohlédnutí celá škála vozidel DAF LF, CF a „Truck Of the Year 2007” XF105 s různými variantami nástaveb pro stavebnictví. V areálu pískovny mohli návštěvníci otestovat celkem 5 dynamických demo vozidel typu DAF CF 85 FAD a DAF CF 85 FAT se sklápěcími nástavbami. Ke konci dne byl pro účastníky připraven poutavý společenský program s večeří. Večeřelo se ve stylovém prostředí středověké krčmy se staročeskou mluvou v Dětenicích. Po dobu večeře bylo k vidění několik zajímavých představení kejklířů, šermířů, fakírů atd. Po oba dva dny konání zde byla také „základna” akce, s občerstvením a doprovodným programem pro zákazníky v podobě prohlídky pivovaru a zámku.

Elegantní krasavci FAD CF 85, FAT CF 85, FAT CF 85 provezli celou pískovnou návštěvníky a ti mohli i sami otestovat svou dovednost a kvalitu strojů. Když silné stroje DAF opustily pískovnu, silný dojem v srdcích zákazníků přetrval.

Kamenolom Opatovice

16. 6. 2007, tři týdny po akci v pískovně Ujkovice, se konala další úspěšná akce. Tentokrát byla určena pro zákazníky obchodní společnosti TRUCK TRADE s.r.o., sídlící v Brně. Nejdříve byl sypký písek vyměněn za tvrdý kámen v kamenolomu Opatovice. Následně si zákazníci mohli prověřit během dne, co si nechají vozidla DAF CF líbit v těch nejtěžších podmínkách. I zde se jezdilo ve čtyřech vozidlech FAD 8x4 a FAT 6x4. Ostatní vozidla byla statická.

Ani zde nechyběl doprovodný program pro rodiny s dětmi. Zatímco děti mohly využít pestrý program v dětském koutku, rodiče se mohli svézt v několika terénních autech v interním okruhu. Zpestřením celého dne bylo losování věcných cen z anketních lístků, které obdržel každý příchozí.

Akce po prázdninách

V podobném duchu budou pokračovat akce i po prázdninách. Hned první víkend v září, ve dnech 7.–8. 2007, se můžeme těšit na akci v Sedlčanech. Zde na autokrosové trati proběhne předváděcí akce dealera DAF Trucks Praha.

I zde bude platit „Nastupte a nebudete chtít vystoupit...”



1 Čerpáno z firemních podkladů společnosti DAF Trucks CZ, s.r.o.
Foto: Archiv firmy DAF
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek