Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 17.5. – svátek slaví Aneta

Čtrnáct cen Plus X Award za inovace pro firmu Bosch

Zveřejněno: 14. 9. 2009

Profesionální modré nářadí firmy Bosch se stalo jedním z hlavních výherců letošních ocenění Plus X Award, která představuje uznání výrobcům za vynikající jakost jejich výrobků. Firma Bosch tak získala největší počet ocenění v kategorii elektrického nářadí, a tím si vysloužila titul „Nejvíce inovující značka roku 2009“.

Celkem čtrnáct produktových inovací od akumulátorové vrtačky/šroubováku po vrtací kladivo a příklepovou vrtačku získalo ceny Plus X Award za „Nejvyšší jakost”, „Uživatelský komfort”, „Ergonomii” a „Design”. Ve všech kategoriích získalo ocenění akumulátorové vrtací kladivo GBH 36 V-LI Compact Professional.

Kvalita na prvním místě

Prestižní ceny převzal Josef M. Ortolf, ředitel obchodní divize Bosch Blue pro Evropu, Afriku a Střední Východ na slavnostním ceremoniálu udělování cen Plus X Award, který se konal v konferenčním centru v Kolíně nad Rýnem. „Skutečnost, že všech 14 přihlášených nových výrobků značky Bosch bylo oceněno, nám umožňuje znovu zdůraznit naše odborné zkušenosti a vůdčí postavení v odvětví mechanického nářadí pro profesionály. Jsme rádi, že výhody našich inovovaných výrobků pro jejich uživatele byly nyní potvrzeny tímto oceněním jakosti uděleným objektivním panelem odborníků,” řekl o cenách získaných firmou Bosch pan Ortolf.


Akumulátorové vrtací kladivo GBH 36 V-LI Compact Professional

Speciální ocenění

Ceny Plus X Award, udělované společností Media Society Networks, představují největší evropskou soutěž výrobků techniky, sportu a životního stylu. Udělují se v kategoriích Inovace, Jakost, Design, Ergonomie, Uživatelský komfort a Ekologie. O přidělení ceny rozhodovala nezávislá 31členná porota tvořená obchodními novináři a vůdčími osobnostmi odvětví.

Letos bylo do soutěže o ceny Plus X Award přihlášeno asi 1 000 výrobků ze 13 různých průmyslových odvětví, a jen 200 z nich bylo skutečně schopno přísnou porotu přesvědčit o svých kvalitách. Toto speciální ocenění se uděluje jen firmám, které jsou schopny prokázat své odborné kvality v oblasti jakosti a inovací v rámci celé produktové kategorie.


Ředitel obchodní divize Bosch Blue pro Evropu, Afriku a Střední Východ Josef M. Ortolf přebírá cenu Plus X Award

Výzkum a vývoj

Bosch Group je vedoucím mezinárodním dodavatelem v oblasti technologií a služeb. Zahrnuje společnost Robert Bosch GmbH a více než 300 dceřiných a regionálních společností v 60 zemích světa. Po započtení prodejních a servisních partnerů je Bosch zastoupen ve zhruba 150 zemích. Tento celosvětový svazek vývojových, výrobních a odbytových firem je předpokladem pro další růst.

Bosch investuje každoročně přes 3,5 miliardy euro neboli osm procent z obratu do vývoje a výzkumu a přihlásí celosvětově více než 3000 patentů. Svými výrobky a službami Bosch zvyšuje kvalitu života tím, že přináší inovační a užitečná řešení.

Tabulka: Přehled oceněných výrobků
Označení nástrojeTyp ocenění Plus X Award
Akumulátorový šroubovák GSR ProDrive ProfessionalNejvyšší jakost
Akumulátorová vrtačka/šroubovák GSR 14.4 V-LI ProfessionalNejvyšší jakost
Akumulátorová vrtačka/šroubovák GSR 18 V-LI ProfessionalNejvyšší jakost
Akumulátorová víceúčelová fréza GOP 10.8 V-LI ProfessionalNejvyšší jakost
Akumulátorový vrtací šroubovák GSB 14.4 VE-2-LI ProfessionalNejvyšší jakost a Design
Akumulátorová vrtačka/šroubovák GSR 14.4 VE-2-LI ProfessionalNejvyšší jakost a Design
Akumulátorový vrtací šroubovák GSB 18 VE-2-LI ProfessionalNejvyšší jakost a Design
Akumulátorová vrtačka/šroubovák GSR 18 VE-2-LI ProfessionalNejvyšší jakost a Design
Akumulátorové vrtací kladivo GBH 36 V-LI Compact ProfessionalNejvyšší jakost, Uživatelský komfort, Ergonomie
Úhlová bruska GWS 24-230 LVI ProfessionalNejvyšší jakost
Bourací kladivo GSH 5 CE ProfessionalNejvyšší jakost, Ergonomie
Vrtací kladivo GBH 4-32 DFR ProfessionalNejvyšší jakost, Ergonomie
Vrtací kladivo GBH 3-28 DFR ProfessionalNejvyšší jakost, Ergonomie
Vrtací kladivo GBH 3-28 DFR ProfessionalNejvyšší jakost, Ergonomie
Příklepová vrtačka GSB 19-2 REA ProfessionalNejvyšší jakost, Uživatelský komfort
Autor: Ing. Pavel Roman
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Inspirujících 30 let společnosti NorWit. Z garážové firmy k respektovanému dodavateli stavební techniky

Zveřejněno 17.5. Společnost NorWit, s.r.o., která patří k zavedeným tuzemským dodavatelům stavební techniky, oslaví brzy 30 let na trhu. Její historie je příběhem o tom, jak se z garážové firmy založené na počátku devadesátých let postupně stala respektovaná… celý příspěvek

Za novinkami JCB do předváděcího centra v Anglii

Zveřejněno 15.5. Světoznámý výrobce stavebních strojů JCB letos ohlásil uvedení hned několika produktových novinek na trh. Jejich premiéru pro média pojal ve slavnostním stylu, když do svého továrního předváděcího centra v Anglii pozval novináře z celého světa. Ve… celý příspěvek

Přivítejme řadu F-LINE. Černý kůň v segmentu nákladních vozidel pro stavebnictví vstupuje na trh

Zveřejněno 13.5. V České republice prostřednictvím oficiálního importéra značky Ford Trucks, společnosti F TRUCKS a.s., začíná prodávat dlouho očekávaná řada nákladních vozidel F-LINE. Nové modely budou dostupné jako silniční nákladní vozidla, vozidla pro… celý příspěvek