Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 6.5. – svátek slaví Radoslav

Český specialista preferuje německou kvalitu

Zveřejněno: 18. 1. 2009

Firma HANYŠ Praha – specialista na těžkou a nadrozměrnou přepravu – používá pro přepravu nákladů zásadně podvozky těžkotonážní linie německého kvalitního výrobce firmy Goldhofer AG. V současnosti firma HANYŠ rozšířila svůj stávající vozový park o dalších 8 nápravových linií typu THP/SL, aby byla připravena na výzvy a příležitosti budoucnosti ve svém oboru.

Firma HANYŠ byla založena v roce 1991 a zpočátku se specializovala na činnost spojenou s pronájmem mobilních jeřábů. S rostoucími potřebami zákazníků přišel také požadavek na těžkotonážní přepravu, ve které firma HANYŠ zaujímá ve třídě do 500 tun velmi dobré postavení v celosvětovém měřítku.

K současným 31 těžkotonážním nápravovým liniím typu THP/SL zakoupila firma HANYŠ dalších 8 těžkotonážních linií. „Naším cílem je maximálně vyhovět potřebám zákazníků. To můžeme udělat jednak s kvalitním týmem specialistů, ale stejně tak je důležité disponovat správným vozovým parkem. Proto vsázíme zásadně na firmu Goldhofer, neboť s jejich výrobky získáváme kombinaci vysoké flexibility a nejvyšší bezpečnosti. Přesně to potřebujeme pro náš úspěch ”, říká zakladatel a majitel firmy pan Rostislav Hanyš.

Vedle těžkotonážních nápravových linií má firma HANYŠ ve svém vozovém parku přívěsy na přepravu jeřábových protizávaží, návěsy, hlubinné návěsy, plošinové návěsy (pryčny), rourové adaptéry, labutí krky a překladové můstky (lože), to vše samozřejmě od firmy Goldhofer.

Na základě neustále stoupající po-ptávky založila firma HANYŠ pobočky v Plzni, Liberci, Hradci Králové, Brně a Ostravě. „Pro nás je to samozřejmě fantastické, když se hlásí jeden z vedoucích specialistů pro těžkou přepravu v Čechách tak zásadně k výrobkům naší firmy”, těší se pan Stefan Fuchs, předseda představenstva firmy Goldhofer AG a dodává: „Důvěra od zákazníka jako je firma HANYŠ nás každý den znovu povzbuzuje.”

Autor: Jaroslav Honzík
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Centrum Brna má svou dočasnou dominantu: věžové jeřáby Liebherr

Zveřejněno 6.5. Blížíte-li se k hlavnímu železničnímu nádraží v Brně, nemůžete je přehlédnout. Řeč je o věžových jeřábech Liebherr, které tu byly v loňském roce postaveny v souvislosti s pokračující výstavbou a rozšiřováním byznysového centra Titanium a výstavbou… celý příspěvek

ZANDT cargo představil inovace na veletrhu MAWEV 2024

Zveřejněno 3.5. Na veletrhu MAWEV, který se konal v první polovině dubna v Rakousku, představila firma ZANDT cargo hned osm exponátů. Na výstavní ploše 400 m² byly k vidění přívěsy a návěsy pro těžké náklady, zemní práce, likvidaci a manipulaci s materiálem. celý příspěvek

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek