Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

STATECH – bezpečně do výšky

Zveřejněno: 28. 7. 2018

Firma STATECH s. r. o. je na trhu již 12 let. Za toto období se stala dominantní společností na českém trhu v segmentu pronájmu, prodeje a servisu pracovních plošin. Má přes 15 000 spokojených zákazníků a působí v 18 zemích.

Plošiny STATECH si můžete pronajmout či zakoupit ze všech částí České republiky

Firma nabízí pracovní plošiny nejmodernějších konstrukcí a nadstandardní kvality k pronájmu i prodeji. Vzhledem k celorepublikovému pokrytí společnosti STATECH si pracovní plošiny můžete pronajmout ze všech částí České republiky, a nikdy to nebudete mít daleko.

Současná nabídka

V současné době má firma STATECH s.r.o. ve své vlastní nájemní flotile přes 1 300 strojů a přesně to a jejich kvalitní služby, na kterých si celý tým STATECH zakládá, z nich dělají jedničku na trhu. Tato flotila zahrnuje pracovní plošiny (nůžkové, kloubové, teleskopické), vysokozdvižné vozíky, pracovní plošiny na automobilovém či pásovém podvozku a také teleskopické manipulátory.

Převážnou většinu vozového parku tvoří modré plošiny značky GENIE, kterou i firma STATECH oficiálně zastupuje v 18 zemích Evropy. Díky velmi dobrému pokrytí celé České republiky (depa společnosti STATECH se nacházejí v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové a v Dolních Beřkovicích) dokáže chytře redukovat náklady na dopravu pronajatých plošin, což v nemalé míře ušetří zákazníkům peníze.

Školicí centrum

Centrála v Dolních Beřkovicích, kde je zároveň hlavní sídlo společnosti, slouží jako školicí centrum jak pro výuku bezpečného ovládání půjčovaných plošin, tak i pro vzdělávání servisních techniků pro partnery z tuzemska a ze zahraničí. Moderní servisní středisko rozkládající se na rozloze 22 300 m2 servisuje přes 3 700 plošin všech renomovaných značek – GENIE, OMME, RUTHMANN, HAULOTTE, JLG, UPRIGHT, ITECO, VERSALIFT, CTE, ISOLI, TEUPEN a další.

STATECH s.r.o. ročně vyškolí přes 1 200 osob. O tuto službu je čím dál tím větší zájem, a tak se na centrále v Dolních Beřkovicích v roce 2018 zahájí budování nového speciálního školicího centra, kde budou mít školící se zákazníci veškerý komfort pro získání vědomostí pro obsluhu vysokozdvižných plošin.

Nová pobočka v Brně

Hlavním projektem firmy STATECH pro tento rok je dokončení stavby nové moderní pobočky v Brně, jejíž výstavba začala v říjnu 2017. Za tímto účelem byl zakoupen pozemek o rozloze 10 000 m2, který je umístěn u dálnice D1. Zde budou vybudovány nové kancelářské a servisní prostory o celkové výměře 2 000 m2. Tento krok bude odrazovým můstkem firmy STATECH s.r.o. pro další podporu svých aktivit na slovenském, maďarském a rakouském trhu. V neposlední řadě zde bude vytvořen další sklad nových plošin pro distribuci do zemí východní Evropy. STATECH je pevně přesvědčen, že tato nemalá investice více zkvalitní poskytované služby současným i budoucím zákazníkům v jihomoravském regionu.

Doufáme, že vše půjde podle plánu a už letos Vás firma STATECH s.r.o. přivítá na otevření nově postavené pobočky v Brně. Průběžné informace hledejte na www.statech.cz.

Autor: Jana Boubelíková
Foto: STATECH
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek