Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Pro motorové náhradní díly do ACRO GROUP

Zveřejněno: 6. 4. 2021

Možná to znáte. Provozujete-li smíšenou flotilu nákladních vozidel nebo stavebních strojů, patří logistika náhradních a údržbových dílů k celkem všedním starostem. Naštěstí už se na trhu etablovaly společnosti, které umí na dálku prostřednictvím přehledného e-shopu dodat zákazníkovi v podstatě jakýkoli díl.

Společnost ACRO GROUP působí na trhu s náhradními díly nepřetržitě už více než 20 let.

Zavedeným specialistou, zejména na náhradní motorové díly, je u nás společnost ACRO GROUP s.r.o., provozující e-shop s díly www.dlcz.cz. Pojďme se blíže podívat, co tu mohou zákazníkům nabídnout.

Společnost ACRO GROUP působí na trhu s náhradními díly nepřetržitě už více než 20 let. Stojí za ní parta mladých dynamických lidí, kteří mají přehled o tom, co se na trhu děje. Firma se specializuje především na dodávky motorových náhradních dílů pro nákladní vozidla, zemědělskou a stavební techniku. Sortiment, čítající tisíce položek, ale obsahuje rovněž celou řadu podvozkových nebo kabinových dílů. Často vyhledávanou kategorií jsou univerzální díly, kam spadá běžný spotřební materiál jako jsou hadicové spony, gufera, klínové řemeny, ložiska, rychlospojky nebo LED světlomety. Filozofií společnosti je nabídnout co možná nejširší výběr za konkurenceschopnou cenu. K dispozici jsou jak originální a OEM díly, tak kvalitní náhrady („druhovýroba”).

Nabídka motorových náhradních dílů ACRO GROUP zahrnuje

  • posilovače spojky,
  • lamely spojky,
  • ventily,
  • olejová a palivová čerpadla,
  • hlavy válců,
  • vstřikovače, nádrže paliva,
  • brzdové válce,
  • výfukové trubky,
  • startéry atd.

DLCZ.CZ: Široký výběr a snadné hledání

Podíváme-li se podrobněji do e-shopu www.dlcz.cz, na první pohled nás překvapuje široký výběr značek, ke kterým tu lze pořídit náhradní díl. Plejáda výrobců čítá více než tři desítky těch nejznámějších veličin v oblasti dopravy a stavební či zemědělské techniky. Originální, OEM díly a „druhovýrobu” tu seženete například pro motory Deutz, Cum mins, Perkins, CAT, John Deere, CNH, New Holland, IVECO, TATRA, KUBOTA, nebo YANMAR. V segmentech jako jsou vstřikovací jednotky, palivová a hydraulická čerpadla lze vybírat mezi výrobky BOSCH, BOSCH REXROTH, DELPHI, DENSO, CARRARO, SPICER, DANA a mnoho dalších.

U společnosti ACRO GROUP naleznete náhradní díly pro JCB, Caterpillar, Komatsu, Liebherr, New Holland a další.
U společnosti ACRO GROUP naleznete náhradní díly pro JCB, Caterpillar, Komatsu, Liebherr, New Holland a další.

Firma zastupuje také německého výrobce kvalitních motorových dílů SM Germany. Široká nabídka zahrnuje například ventily, vedení ventilů, zdvihátka ventilů, písty, pístní kroužky a mnoho dalšího. Všechny výrobky SM Germany mají mezinárodně platné certifikace, ostatně – výrobce je i jedním z předních dodavatelů pro automobilový průmysl. Najít ten správný díl je na e-shopu velmi snadné; v případě potřeby mají telefonickou help-linku s proškoleným operátorem, který umí poradit s výběrem či hledáním. Help-linka je dostupná na čísle +420 777 988 689. Rádi tu s vámi zkonzultují individuální poptávku, sdělí termín doručení nebo koncovou cenu.

Vybrané produkty MAHLE & jejich vlastnosti

  • Vzduchové filtry MAHLE: Pohlcují až 99,98% částic sazí a prachu. K výrobě filtračního papíru se používá speciální syntetická pryskyřice, která chrání filtry před vlhkostí a působením chemických látek.
  • Palivové filtry: Umožňují bezpulzní tok paliva. Filtrační prvky jsou vyrobené z velmi kvalitní celulózy a účinně čistí palivo od cizorodých látek a vlhkosti.
  • Kabinové vzduchové filtry: Jsou vyrobeny z ekologicky snadno odbouratelné polyetherové pěny nebo z polyetherové netkané textilie.
  • Písty: Vynikají nízkou hmotností i dlouhou životností. Mohou pracovat pod tlakem vyšším než 200 barů.
  • Ventily: Jsou vyrobené z pevných a tepelně odolných materiálů s přídavkem niklu a dusíku.
  • Pístní kroužky: Na povrchu kroužků jsou mikroskopické póry, absorbující olej na povrchu. Jsou vysoce teplotně a tlaku odolné (2000 °C / 200 barů).

Rychlá domluva = loajální zákazník

Zakládáme si na otevřenosti a férovém jednání,” prozrazuje marketingový a obchodní specialista ACRO GROUP, Peter Kováč a s úsměvem dodává: „Konkurence v dílech je obrovská a bez těchto vlastností bychom se na trhu těžko udrželi přes dvacet let.” O tom, že to s podnikáním v dílech berou v ACRO GROUP vážně, svědčí mimo jiné i to, že se tu se zákazníkem domluví v 5 světových jazycích!

Skladovací prostory a zázemí firmy sídlí na Praze 10 v Uhříněvsi. Nejčastěji poptávané díly jsou skladem; v těchto případech je termín dodání přepravní společností do druhého dne od objednání. Společnost se snaží doplňovat sortiment na základě zpětné vazby od zákazníků a nabídka e-shopu se tak neustále rozšiřuje.

Oficiální zastoupení pro MAHLE

Společnost ACRO GROUP je rovněž autorizovaným dealerem německého výrobce motorových dílů MAHLE („aftermarket”). Pod touto značkou je nabízen široký sortiment dílů pro motory (turbodmychadla, písty, ventily, kluzná ložiska, všechny typy filtrů apod.). Specifické vlastnosti vybraných dílů MAHLE přinášíme samostatně v rámečku mimo text.

V nabídce jsou turbodmychadla, vstřikovací jednotky, palivová a hydraulická čerpadla a mnoho dalšího. Vybírat lze mezi výrobky BOSCH, BOSCH REXROTH, DELPHI, DENSO, CARRARO, SPICER, MAHLE, DANA atd.
V nabídce jsou turbodmychadla, vstřikovací jednotky, palivová a hydraulická čerpadla a mnoho dalšího. Vybírat lze mezi výrobky BOSCH, BOSCH REXROTH, DELPHI, DENSO, CARRARO, SPICER, MAHLE, DANA atd.

Závěrem

Společnost ACRO GROUP, provozující e-shop s díly www.dlcz.cz, má se svým partnerským přístupem otevřené dveře jak k drobným živnostníkům, tak k velkým firmám, které provozují smíšené flotily strojů. Obrovský sortiment a férové ceny jsou spolu s přehledným e-shopem zárukou toho, že se sem zákazníci rádi vrací. Už více než dvacet let.

Autor: Jiří Hejhálek
Foto: archiv firmy

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek