Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 29.3. – svátek slaví Taťána

Prestižní ocenění LCO pro dva nakladače Bobcat

Zveřejněno: 21. 8. 2019

Soutěž LCO Awards je jedinou soutěží svého druhu a je založena na empirických datech týkajících se dlouhodobých nákladů na pořízení a provoz těžké a kompaktní techniky. Soutěž pořádá organizace EquipmentWatch, světová špička v poskytování dat a znalostí týkajících se oboru těžkých strojů. Nominované modely jsou hodnoceny v 15 různých kategoriích, které určují nejnižší náklady na pořízení a provoz v průběhu pěti let.

Kompaktní pásový nakladač T590

Celkové náklady na pořízení, provoz a údržbu jsou jedním z nejdůležitějších prvků, které berou kupující v úvahu při nákupu. Ocenění získaná modely T590 a S70 potvrzují pověst vysokého výkonu, kvality a spolehlivosti, kterou si řada kompaktních nakladačů, minirypadel, teleskopických nakladačů a příslušenství Bobcat vydobyla v průběhu posledních 60 let.

Tato prestižní ocenění ukazují, proč je i po více než 60 letech řada kompaktních nakladačů Bobcat špičkou na trhu a proč stále každý druhý prodaný smykem řízený nakladač na planetě nese značku Bobcat. Udržet si naši přední pozici na trhu nám pomohl náš důraz na špičkovou kvalitu, zpracování a inovace," říká Jiří Karmazín, produktový manažer pro nakladače společnosti Doosan Bobcat pro oblast EMEA.

Kompaktní nakladače Bobcat T590 a S70

Kompaktní pásový nakladač T590 má provozní hmotnost 3 548 kg, nosnost 971 kg a bod přetížení 2 774 kg. Kompaktní pásové nakladače Bobcat (například řady T590) vynikají stabilitou a jistotou při jízdě v náročných podmínkách. V kombinaci s frézou nebo okružní pilou jsou ideální například pro výstavbu a rekonstrukce inženýrských sítí a silnic.

Model S70 je nejmenší smykem řízený nakladač Bobcat. S šířkou 901 mm, výškou 1 814 mm, celkovou délkou se standardní lžící 2 472 mm a provozní hmotností pouhých 1 268 kg, se S70 právem řadí mezi kompaktní a obratné stroje, které se snadno transportují. Díky malým rozměrům se model S70 dostane na pracoviště s úzkými vjezdy, jako bránami, uličkami nebo alejemi. Model S70 je ideální k práci v těsných prostorách, kde větší stroje nemohou efektivně manévrovat.

Modely T590 a S70 jsou, podobně jako všechny kompaktní nakladače Bobcat, vybaveny upevňovacím systémem pro rychlé výměny příslušenství Bob-Tach. Ten jim umožňuje rychlé a bezpečné spárování s velmi širokou řadou příslušenství Bobcat, přináší všestrannost a časové úspory v celé řadě různých použití.

Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Bobcat
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek