Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 24.4. – svátek slaví Jiří

Pneumatiky pro stavební stroje od společnosti BOHNENKAMP

Zveřejněno: 27. 6. 2017

Společnost Bohnenkamp je specializovaný velkoobchodní prodejce pneumatik, disků a příslušenství pro zemědělské, lesní, průmyslové, EM a nákladní vozidla. Z hlediska velkoobchodu mu v Evropě patří vedoucí postavení.

Prostřednictvím hlavního sídla v Osnabrücku, jakož i poboček a dceřiných společností v Holandsku, Rakousku, Švýcarsku a na Slovensku společnost Bohnenkamp disponuje celkovou skladovou plochou více než 75 000 m2 a nabízí pneumatiky ve více než 7 500 rozměrech a provedeních. Dodávky zboží pro své partnery dokáže zajistit do 24 hodin.

Hlavními produkty pro nakladače, dampry, srovnávače (grejdry) a ostatní stavební techniku jsou známé a ověřené značky BKT a WINDPOWER.

Indický výrobce BKT v globálním vnímání patří mezi přední světové výrobce OTR pneumatik s nejširší rozměrovou a dezénovou škálou. Pro kolové nakladače, dampry a srovnávače nabízí výrobkovou řadu pod označením EARTHMAX SR a pokrývá škálu rozměrů od 17,5R25 po 24,00R35.

Značka WINDPOWER je produktem čínského výrobce China National Chemical Corporation. Podnik patří mezi 20 nejlepších výrobců pneumatik na světě. EM pneumatiky vyrábí s dezénovým označením W a WL od rozměru 15,5R25 po rozměr 24,00R35. Několik rozměrů se speciální gumovou vrstvou odolnou vůči mechanickému poškození bočnice pod označením C.R.

Z množství konstrukcí vybíráme nejoblíbenější:

EARTHMAX SR30 L3 / E3 C.R.

Vynikající pneumatika s celoocelovou kostrou s dodatečnými vrstvami kordu proti průrazu. Speciální gumová směs běhounu C.R. (Cut Resistance) poskytuje navíc speciální ochranu proti průrazům.

EARTHMAX SR51 L5 C.R.

Pneumatika určená do extra těžkých podmínek, hlavně pro nakladače. Speciální gumová směs a maximální hloubka dezénu zaručují nejvyšší ochranu proti průrazům a poškozením.

WINDPOWER W732 L3 / E3 C.R.

Oblíbená pneumatika pro nakladače a srovnávače do středně těžkých a lehčích podmínek.

WINDPOWER W755 L5 C.R.

Jedna z nejlepších pneumatik pro kolové nakladače do nejnáročnějšího prostředí, jako jsou lomy, doly a recyklační provoz. Extra hluboké drážky dezénu zaručují odolnost a dlouhou životnost.

Bohnenkamp v ČR

Společnost Bohnenkamp působí na českém trhu prostřednictvím svých obchodních zástupců a všechny produkty můžete žádat u svých dodavatelů pneumatik a pneuservisních služeb. Kromě dodávky pneumatik společnost poskytuje i odborné poradenství a profesionální pneuaudity vozových parků se zaměřením na zvýšení efektivity a snížení nákladů provozů zákazníků.

Autor: Rudolf Galánek
Foto: Archiv firmy, Shutterstock (autor AstroStar)
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek