Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Nejen nástavby na užitkové vozy od firmy MOBILBOX TECH s.r.o.

Zveřejněno: 16. 5. 2006

Firma MOBILBOX TECH s.r.o. patří mezi významné tuzemské výrobce nástaveb, přívěsů a vybavení pro užitková vozidla. Své výrobky vyrábí v systému řízení kvality ISO 9001:2001. Jako výhradní dodavatel zastupuje na českém trhu firmu VS-MONT s.r.o. a je regionálním zástupcem značky TEREX ATLAS.



Nástavby na užitkové a nákladní automobily

Firma MOBILBOX TECH s.r.o. se řadí mezi významné výrobce nástaveb na užitkové a nákladní automobily. Společnost je schopna uspokojit zákazníky požadující běžné typy nástaveb i zájemce o individuální, mnohdy speciální nástavby. Dodává nástavby valníkové, izotermické, chladírenské, mrazírenské, nástavby na přepravu „masa ve visu“, lehké hliníkové protiprašné skříně, skříně pro přepravu pečiva, odtahovky, atd.


Valník s hydraulickou rukou

Nástavby pro stavební firmy

Další významnou položkou výrobního programu jsou nástavby určené pro stavební firmy. Jsou to zejména jedno i dvou ramenné nosiče kontejnerů. Kontejnery o nosnosti do 5 t vyrábí společnost sama, u kontejnerů nad 5 t spolupracuje s významnými zahraničními dodavateli.


Sklápěč S1

Zastoupení firem VS-MONT s.r.o. a TEREX ATLAS

Na českém trhu zastupujeme jako výhradní dodavatel výrobce velkoobjemových sklápěčů, firmu VS-MONT s.r.o. Při produkci 600 až 700 kusů nástaveb ročně ve standardním i nadstandardním provedení pokrývá požadavky širokého spektra klientů. Na základě přání či podrobné specifikace zákazníka firma MOBILBOX TECH dodává různé modifikace řešení nástaveb, zejména jejich bočnic a zadního čela, včetně otevírání pomocí hydrauliky. Na výrobu jsou používány vysoce kvalitní materiály, včetně materiálu HARDOX. O kvalitě výrobků této společnosti hovoří i to, že vlastní certifikát na základě kterého působí jako dodavatel do prvovýroby pro firmu VOLVO a 90 % produkce vyváží do zahraničí, hlavně do SRN.


Sklápěč S3 v hliníkovém provedení

Na českém trhu zastupujeme také společnost TEREX ATLAS, vyrábějící hydraulické jeřáby, které nacházejí čím dál větší uplatnění u stavebních firem. V nabídce je přes 30 typů jeřábů, až 100 možných variant provedení a doplňků. Tento významný německý výrobce je znám vysokou kvalitou provedení a životností.


Sklápěč S1 s hydraulickým zadním čelem

Bližší informace o produkci firmy naleznete na http://www.mobilboxtech.cz.




1 redakčně upravila Mgr. Helena Hejhálková
Autor: Bohumil Křesťan
Foto: Archiv firmy MOBILBOX TECH s.r.o.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek