Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Mezinárodní strojírenský veletrh již po šedesáté

Zveřejněno: 20. 9. 2018

Mezinárodní strojírenský veletrh (MSV) se bude konat v Brně již po šedesátá a to konkrétně v termínu od 1. do 5. října 2018. Celou svou existenci je MSV nejvýznamnějším veletrhem svého oboru v Evropě. Jen pro představu – každoročně se ho účastní více než 1 600 vystavovatelů a přijde na něj 80 000 návštěvníků.

A že je opravdu mezinárodní, o tom svědčí následující údaje: ze zahraničí přijíždí přes 50 % vystavovatelů a 10 % návštěvníků. Celkem 98 % vystavovatelů hlásí, že navázalo kontakty s potenciálními tuzemskými či zahraničními zákazníky.

Jak je to s návštěvníky a jejich hodnocením veletrhu ?

Návštěvnost je hlavně odborná, neboť 79 % návštěvníků rozhoduje nebo spolurozhoduje o investicích a nákupech, třetina patří k vrcholovému managementu. Jako hlavní přínos veletrhu vnímá více než polovina návštěvníků novinky, nové technologie a kontakty.

Zastoupení klíčových oblastí průmyslu

Hlavním tématem MSV je průmyslová automatizace, prezentace měřicí, řídicí, automatizační a regulační techniky zahrnující všechny obory veletrhu. Obor elektronika, automatizace a měřicí technika je po obráběcí technice a materiálech a komponentech ve strojírenství třetím nejobsazenějším specializovaným celkem MSV.

MSV je tradičně věnována vysoká mediální pozornost, akredituje se přes čtyři sta novinářů. Součástí veletrhu je špičkový doprovodný program odborných konferencí, seminářů a workshopů na aktuální technická, obchodní a ekonomická témata.

Nejdůležitější informace v kostce

  • Podtitul: Mezinárodní strojírenský veletrh
  • Termín konání: 1.–5.10. 2018
  • Místo konání: Výstaviště Brno
  • Pořadatel: Veletrhy Brno
  • Pozice veletrhu: Jednička v oboru ve střední Evropě
  • Vstupenka: etickets.bvv.cz/cs
Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Helena Hejhálková
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek