Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 18.4. – svátek slaví Valérie

Již 40. model Renault trucks ve l otile Marbete Royal

Zveřejněno: 24. 7. 2018

Majitel a jednatel společnosti Marbete Royal, s.r.o. Michal Cháňa si v minulých dnech převzal z rukou obchodního ředitele Renault Trucks ČR Štefana Krajčiho klíče od dalších tří modelů T 520 HSC, které tak završily čtvrtou desítku vozidel nové modelové řady Renault Trucks ve flotile tohoto ostravského dopravce.

Jubilejním čtyřicátým vozidlem je tahač T 520 HSC v konfiguraci 4×2, dotovaný motorem DTI 13 se systémem vstřikování common rail o výkonu 520 k. Model je dále vybaven systémem Optivision propojeným s GPS, sadou Fuel Eco+ (bez režimu power, systém eco cruise control s režimem Optiroll, vypínatelný kompresor vzduchu, čerpadlo řízení s proměnným průtokem a automatické zastavení motoru), adaptivním tempomatem nebo systémem Optifleet pro správu vozového parku „na klíč”.

Komfort na palubě vozidla poskytne nadstandardně vybavená kabina v provedení Ultimate Bronz s řadou odkládacích prostor a úložných boxů, vyhřívaným pneumatickým sedadlem řidiče s vestavěným pásem, s horním lůžkem Ultimate, které je přestavitelné na úložný prostor se žebříkem a síťkou na zavazadla. K pohodlí řidiči přispívá i chladnička o objemu 40 l v centrálním úložném prostoru pod lavicí nebo dálkový ovladač všech komfortních funkcí, který se nachází u lůžka spolu s integrovaným displejem.

Na začátku našeho podnikání jsme provozovali vozidla dvou různých značek. Po téměř čtyřech letech testování a srovnání jsme se rozhodli zaměřit výhradně na vozidla značky Renault Trucks. Rozhodujícím faktorem pro nás byla spotřeba vozidel, která se zlepšila v porovnání s prvními modely EURO 6 díky možnosti lepšího převodového poměru a vstřikování common rail. Podstatný vliv na volbu značky Renault Trucks měli i naši řidiči, kteří jsou s vozidly maximálně spokojeni, a opomenout nesmím ani 100% servisní zázemí v podobě ostravského Renault Truck Centra, kdy bych vedle jeho dostupnosti rád zmínil i výborný přístup k zákazníkovi,” řekl Michal Cháňa, majitel a jednatel společnosti.

Marbete Royal, s.r.o. plánuje v brzké době převzetí dalších 7 nových tahačů tentokrát v konfiguraci T 520 HSC X-Low které bude využívat při přepravách automotiv zboží.

Marbete Royal, s.r.o.

Ostravský dopravce působí na trhu od roku 2011. V současné době tvoří vozový park 52 vozidel, z čehož 42 modelů představuje značka Renault Trucks. Společnost se zabývá ADR přepravou cisternovými vozidly, přepravou skříňovými a plachtovými návěsy v rámci Evropské unie v režimu „Just in time” pro potravinářský a automotiv segment.

Foto: Renault Trucks
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek