Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Václav Rašovec – prodej a servis stavebních strojů a techniky

Zveřejněno: 22. 8. 2006

Kvalitní stavební stroje, záruční i pozáruční servis, dobré skladové podmínky umožňující okamžitý prodej náhradních dílů, servisní služba sedm dní v týdnu za přítomnosti vyškolených mechaniků - vypovídající charakteristika rodinné firmy Václav Rašovec z Černíků u Českého Brodu.

Firma Václav Rašovec byla založena v roce 1994. Původně zaměřená pouze na servis stavebních strojů, v současné době solidní obchodní partner významných světových výrobců stavebních strojů WAY INDUSTRY a NEW HOLLAND. Pro oblast Prahy, Prahy-východ, Kutné Hory, Kolína a Benešova je jejich zástupcem.

O rozhovor jsme požádali pana Václava Rašovce mladšího.

Můžete představit našim čtenářům nejprodávanější stavební stroj vaší společnosti?

Je jím univerzální nakladač, smykem řízený, LOCUST L903. Navazuje na úspěšnou řadu nakladačů L752, L853 a řadí se k absolutní špičce ve své kategorii nakladačů.

Dle mého mínění jeho úspěch a obliba tkví v tom, že odpovídá požadavkům většiny českých zákazníků. Především práce může vykonávat celoročně a to díky nabídce řady různých přídavných zařízení (sněhová fréza, hydraulické kladivo, předsuvný podkop, různé typy lopat a vidlí, zametací a vrtací zařízení). Jeho uplatnění je tak zajištěno od jara do zimy. Splněné jsou především také požadavky zákazníků na jeho technické i užitné vlastnosti. Jsou více než dobré. Také cena je přiměřená. Se svými 101 Db se řadí tento stroj k nejtišším.

V roce 2005 mu na 26. Mezinárodním veletrhu CONECO v Bratislavě byla odbornou porotou udělena zlatá medaile.


A co NEW HOLLAND?

Světový výrobce stavebních strojů NEW HOLLAND patří k těm z nejvýznamnějších v oboru. Jeho stroje jsou také mezi našimi zákazníky velmi vyhledávané. Na trh dodává pestrou řadu stavebních strojů od lehkých, minirypadel či pásových midirypadel až po těžká pásová a kolová rypadla, nakladače, manipulátory, grejdry a dozery. Vybere si každý zákazník, jenž hledá záruku kvality a jistotu dobré investice.

Jaké jsou další vaše aktivity a nabídka?

V naší nabídce jsou bourací kladiva a drtiče značky INDECO, vibrační technika značky NTC. Doplňující jsou v našem sortimentu motorové stroje značky Honda.

Kromě značek LOCUST a NEW HOLLAND provádíme také servis a opravy strojů FIAT- KOBELCO, NTC, HONDA, dále strojů UNC 060, 061, 750, 080, 200, 201, UN 053, UNO 180, UNK 320, DH 112, 113 a UDS. Nabízíme i opravy hydraulických válců, zvedáků, čerpadel a generální opravy motorů ZETOR.

Děkujeme za rozhovor.

Autor: Petra Zíková
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek